Hans Anders opticiens in Utrecht

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Hammarskjoldhof 49

3527 HD Utrecht Meer informatie

Steenweg 29

3511 JL Utrecht Meer informatie

Roelantdreef 47

3562 KC Utrecht Meer informatie

Brusselplein 131

3541 CH Utrecht Meer informatie

Godebaldkwartier (WC Hoog Catharijne) 47

3511 DN Utrecht Meer informatie

Opticiens & audiciens in Utrecht

Hans Anders is ook in de levendige stad Utrecht gevestigd. Ben je op zoek naar een goede opticien? Kom eens langs bij één van onze winkels in Utrecht. Onze opticiens helpen je graag met het adviseren over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen. Ook kun je een uitgebreide oogmeting laten doen om de perfecte bril te vinden. Voor lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel kun je ook bij ons terecht. Maak een afspraak of loop eens binnen en ontdek het zelf.

Brillen

De medewerker van Hans Anders in Utrecht helpt je bij het kopen van een nieuwe bril. In de brillen winkels in Utrecht heb je keuze uit een uitgebreid assortiment met zowel eigen merkmonturen als monturen van internationale topmerken. De winkels in Utrecht hebben zonnebrillen en brillen voor kinderen, mannen en vrouwen in huis.

Lenzen

Ben je op zoek naar een lenzenspecialist bij jou in de buurt? In onze winkels in Utrecht kan je terecht bij één van onze specialisten voor een uitgebreide oogmeting. Welke contactlenzen het beste bij je passen hangt af van je wensen, zo hebben we daglenzen en maandlenzen van diverse merken als Easy Wear en Biofinity.

Audiciens

Als je op zoek bent naar een goede audicien kun je terecht bij diverse Hans Anders winkels in Utrecht. Ben je benieuwd hoe goed je hoort dan kun je een gehoortest laten doen door één van onze specialisten. Mocht je een hoortoestel nodig hebben? Bij Hans Anders heb je een ruime keus uit verschillende hoortoestellen, uitvoeringen en modellen. Ook heeft Hans Anders gehoorbescherming in de vorm van oordopjes op maat.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Utrecht

Een afspraak maken met een audicien of opticien in Utrecht kan online via onze website of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).