Dat maakt Hans Anders

Je oren en ogen verbinden je met de mensen en de wereld om je heen. Ze helpen je om mee te kunnen doen in de maatschappij. Daarom heeft iedereen recht op goede oog- en hoorzorg, wie je ook bent.

Hans Anders maakt goed horen en zien betaalbaar en daarmee bereikbaar voor iedereen.

Bij ons hoef je niet te kiezen tussen een scherpe prijs, service of kwaliteit. Wij bieden het allemaal. Persoonlijke service. Betrouwbare oog- en hoorzorg van onze goed opgeleide opticiens en audiciens. De allernieuwste collecties zonnebrillen, lenzen en hoortoestellen. Onze 5x Anders garanties. En natuurlijk de nieuwste technieken, in onze winkels en online. En dat alles voor de beste prijs. Dat maakt Hans Anders.

Lees meer over de kwaliteit en service van Hans Anders.

 

Anders

Anders zijn vinden wij heel normaal. Al vanaf onze oprichting doen we het anders. Toen, door een revolutie te starten in brillenland met betaalbare kwaliteitsbrillen. Nu, door het (steeds) beter te doen voor mens, milieu en maatschappij. Want wij weten dat wat wij doen als bedrijf impact heeft op de planeet. Door ‘Anders.’ te denken en te doen, zetten we stappen om hierin een positieve verandering op gang te brengen. Een transformatie.

We zorgen er onder andere voor dat onze producten zo verantwoord en eerlijk mogelijk worden gemaakt. De fabrieken waarmee we werken hebben een gedragscode ondertekend en wij toetsen regelmatig of deze afspraken nageleefd worden. Met energiebesparing, afvalscheiding en steeds meer gebruik van milieuvriendelijke materialen zorgen we ervoor dat onze ecologische voetafdruk door de hele keten verkleind wordt. We hebben oog voor het welzijn van onze medewerkers en bieden ze kansen om te groeien en te ontwikkelen. En met projecten en samenwerkingen zoals de Armoede Coalitie leveren we een positieve bijdrage aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. 

We zijn er nog niet. Maar iedere stap telt. En daarmee willen we anderen ook inspireren. 

 

De geschiedenis van Hans Anders

In 1982 ontdekten drie mannen een collectie Japanse brillen. Van buitengewoon goede kwaliteit, voor een lage prijs. Opmerkelijk, vonden onze ‘Hansen’. In Nederland betaalde je voor dit soort brillen veel meer. Iedereen had volgens het recht om goed te zien tegen een eerlijke prijs. Daarom besloten ze de ondoorzichtige en prijsstarre markt 'anders' aan te pakken en begonnen ze hun eigen brillenketen: Hans Anders. ‘Hans’ omdat twee van de drie mannen Hans heetten. ‘Anders’ omdat ze het anders gingen doen. Vanaf dag één liep het storm in hun eerste winkel aan de Zwart Janstraat in Rotterdam. Een jaar later openden we onze eerste winkel in Antwerpen. 20 jaar later, startten we ook met het aanbieden van hoortoestellen en hoorzorg voor lage prijzen. Nu, ruim 400 winkels later, is er veel veranderd. Maar één ding is hetzelfde: we zijn er nog steeds voor iedereen met betaalbare brillen van topkwaliteit.

 

 

Hans Anders Retail Group 

Hans Anders is onderdeel van de Hans Anders Retail Group en heeft meer dan 400 winkels in Nederland en Belgie. Vanaf 2018 maakt eyes + more deel uit van de groep, met maar liefst 170 winkels in Duitsland, Nederland, België en Oostenrijk. Hans Anders en eyes + more zijn lid van de branchevereniging UFON, de grootste belangenbehartiger van filiaalbedrijven en franchiseformules in de optiekbranche. In Zweden is de groep actief met het merk Direkt Optik met 40 winkels. De Hans Anders Groep staat voor groei en expansie en heeft de ambitie om nog heel veel nieuwe winkels te openen in Europa.

Lees het laatste nieuws over Hans Anders en de Hans Anders Retail Group hier

Bezoekadres Hans Anders Service Center:
Papland 21, 4206 CK Gorinchem


Grotere kaart weergeven

Postadres:
Postbus 838, 4200 AV Gorinchem

Zakelijk telefoonnummer: 0183 69 75 00
KVK: 23061599
BTW: NL0061.48.293.B01