1.

Korte gratis hoortest

Als eerste nemen we een hoortest af. Ook brengen wij uw wensen en behoeften goed in kaart.

2.

Intake afspraak

Tijdens een tweede afspraak nemen we de verschillende types hoortoestellen met u door; hoe deze te onderhouden zijn en de mogelijkheden van accessoires.

3.

Thuis proberen

U krijgt de hoortoestellen mee naar huis om ze een aantal weken te proberen.

4.

Controle

De controle afspraak is een telefonisch controlemoment. Samen met uw audicien legt u de dag en het tijdstip vast.

5.

Eindcontrole

Bij deze fysieke afspraak zorgen wij ervoor dat we de bestelling afronden en de vergoeding aanvragen.

6.

Nazorg en service

U heeft de hoortoestellen voor minimaal vijf jaar, tijdens deze vijf jaar helpen wij u graag bij vragen of problemen met uw hoortoestellen.

Stap 1: Hoortest

Als eerste nemen we een hoortest af. Ook brengen wij uw wensen en behoeften goed in kaart. Zo krijgen we een goed beeld van uw mogelijke gehoorverlies en een passend advies voor het juiste type hoortoestel.

audicien gehoortest

Natuurlijk kunt u alles vragen. En we nemen u ook mee in de prijzen én vergoedingen. Na afloop ontvangt u van ons een digitale vragenlijst om thuis in te vullen.

audicien gehoortest

Stap 2: Intake afspraak

Tijdens een tweede afspraak nemen we de verschillende types hoortoestellen met u door; hoe deze te onderhouden zijn en de mogelijkheden van accessoires.

Dat doen we natuurlijk aan de hand van uw gehoorverlies en uw wensen. Heeft u een keuze gemaakt? Dan spreken we gelijk af wanneer u de hoortoestellen kunt ophalen. En een hooradvies wordt altijd nagelopen door een triage audicien. Zo garanderen wij u de beste hooroplossing

Stap 3: Thuis proberen

Vandaag krijgt u de hoortoestellen mee naar huis om ze een aantal weken te proberen. Met een computerprogramma en diverse testen controleren wij of de versterking van de hoortoestellen juist is.

Daarna kunnen we het geluid op uw wensen aanpassen. We geven u alle uitleg over onderhoud en bediening van de hoortoestellen. Vanaf dit punt betaalt u het eerste deel van de eigen bijdrage.

tevreden klant

Onze hoortoestelklanten geven ons gemiddeld een 8,7! Daar zijn wij trots op.

  Stap 4: Controle

  De controle afspraak is een telefonisch controlemoment. Samen met uw audicien legt u de dag en het tijdstip vast. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of uw (luister)doelen zijn behaald en als 

  het nodig is, kan de audicien op afstand het geluid bijstellen.

  hoortoestel

  Na deze afspraak ontvangt u opnieuw een digitale vragenlijst die voor de volgende afspraak ingevuld moet worden.

  hoortoestel

  Stap 5: Eindcontrole

  U heeft de hoortoestellen een aantal weken op proef gehad en aan het geluid kunnen wennen. Bij deze fysieke afspraak zorgen wij ervoor dat we de bestelling afronden en de vergoeding aanvragen. 

  Samen met de triage audicien doorloopt u de vragenlijst die u heeft ingevuld. Dit is het moment waarop u een resterend deel van uw eigen bijdrage voldoet. Ook maken wij een akkoordverklaring op en vanaf dan zijn de hoortoestellen van u! 

  Afspraak audicien

  6. Nazorg en service

  U heeft de hoortoestellen voor minimaal vijf jaar, tijdens deze vijf jaar helpen wij u graag bij vragen of problemen met uw hoortoestellen. Alles om ervoor te zorgen dat u tevreden bent én dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een goed gehoor. Voor een optimale levensduur van uw hoortoestellen adviseren wij u een van onze servicepakketten.

  Daarmee heeft u alles in huis voor een goed onderhoud van uw hoortoestellen. Of vraag eens naar één van onze aanvullende hooroplossingen.

  Hans Anders expert

  Twijfelt u of uw gehoor nog optimaal is?

  Dat is nergens voor nodig. Laat uw gehoor gratis en vrijblijvend testen bij een van onze gediplomeerde audiciens in een winkel bij u in de buurt. Maak vrijblijvend online een afspraak of bel 088-2745536 (lokaal tarief)