Nu 25% korting

op alle hoortoestellen

Bekijk de actie Hoortoestellen Hans Anders

25% korting

U ontvangt tijdelijk 25% korting op alle hoortoestellen. Dat geldt ook voor de allernieuwste en vrijwel onzichtbare modellen.

Weer genieten van het leven 

Gehoorverlies kan uw leven behoorlijk beïnvloeden. Het juiste hoortoestel biedt een ware levensverrijking. Het verbetert niet alleen uw gehoor, maar laat u ook weer volop genieten van de dagelijkse geluiden in het leven:

Weer genieten met hoortoestel

Weer onderdeel uitmaken van gesprekken

Geen “Wat zeg je” meer

Genieten van mooie muziek

Hoge stemmetjes van de kleinkinderen horen

✓ Telefoongesprekken voeren en tv kijken

Weer genieten met hoortoestel
Hooroplossing

Vind de beste hooroplossing voor u

Er zijn veel verschillende soorten hoortoestellen. Het type hoortoestel dat bij u past is helemaal afhankelijk van de aard van gehoorverlies en uw persoonlijke wensen.

Zo kunnen hoortoestellen die achter het oor (AHO) worden geplaatst en nauwelijks zichtbaar zijn, soms beter bij uw wensen en mate van gehoorverlies passen dan een hoortoestel dat volledig in de gehoorgang wordt geplaatst (niet zichtbare IHO of CIC hoortoestellen). U vindt bij Hans Anders alle typen hoortoestellen. Ook de nieuwste hoortoestellen met de beste technieken.

Hooroplossing

Twee keer bekroond tot Beste Winkelketen

Onze audiciens zijn bekroond met een super prijs: Beste Winkelketen 2023-2024 van Nederland! En voor onze webshop mochten we ook een mooie award in ontvangst nemen.

Bij Hans Anders vinden wij dat ook hoorzorg betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom staan onze audiciens elke dag met plezier klaar om u te voorzien van de beste hoorzorg voor de beste prijs. Onze klanten hebben van zich laten horen door massaal te stemmen. Daar zijn we trots op!

Ontdek alle hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen

De hele dag onbezorgd een goed gehoor. Lege batterijen zijn verleden tijd.

Lees meer button arrow

Onzichtbare hoortoestellen (IHO)

Dit hoortoestel wordt op maat gemaakt en u draagt het in het oor. Het is zo goed als onzichtbaar en...

Lees meer button arrow

Achter het oor

Het hoortoestel achter het oor is een veelgebruikt apparaat. Voor elk type gehoorverlies.

Lees meer button arrow

Luidspreker in het oor

Geniet van helder en natuurlijk geluid. De luidspreker zit direct in uw gehoorgang.

Lees meer button arrow

Handige accessoires voor uw hoortoestel

Hoortoestelbatterijen

Bestel gemakkelijk online uw nieuwe batterijen. Wij bezorgen ze bij u thuis.

Lees meer button arrow

Onderhoudsproducten

Met de juiste onderhoudsmiddelen behoudt u de kwaliteit van uw hoortoestel.

Lees meer button arrow

Hooraccessoires

Accessoires voor uw hoortoestel zorgen ervoor dat het geluid altijd optimaal waar te nemen is.

Lees meer button arrow

Veelgestelde vragen over hoortoestellen

Er zijn veel verschillende soorten hoortoestellen. Het type hoortoestel dat bij u past is afhankelijk van uw gehoorverlies en persoonlijke wensen. Zo kunnen hoortoestellen die achter het oor worden gedragen en nauwelijks zichtbaar zijn, soms beter bij uw wensen en gehoorverlies passen dan een hoortoestel dat volledig in de gehoorgang wordt gedragen.

Bekijk alle soorten hoortoestellen

Bij Hans Anders weten we hoe het hoort als het gaat om hoorapparaten. Komt u bij ons langs voor een hoortoestel? Dan weet u direct waar u aan toe bent: onze prijzen zijn duidelijk en transparant.

Wij vinden dat een hoortoestel betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom vindt u bij Hans Anders al hoortoestellen vanaf 0,- euro.

Meer informatie over de kosten van een hoortoestel

Wij hebben een contract met bijna alle zorgverzekeraars. Als u in aanmerking komt voor vergoeding van uw hoortoestellen, dan worden deze vanuit de basisverzekering voor 75% vergoed door uw verzekeraar.

De resterende eigen bijdrage van 25% betaalt u normaal zelf, maar dit bedrag wordt nu voor een deel van de collectie hoortoestellen voor 100% door Hans Anders vergoed. Dit betekent dat u niets (bij)betaalt voor deze onze hoortoestellen. Vraag uw audicien om meer informatie over deze toestellen.

Hoor jij nog zoals het hoort? Gehoorverlies gaat vaak heel geleidelijk. Toch zijn er signalen die erop wijzen dat het gehoor wat minder wordt. Wist je bijvoorbeeld dat het bij gehoorverlies moeilijker wordt om het verschil te horen tussen de klanken ‘s’ en ‘th’?

5 tips om gehoorverlies te herkennen

U mag meerdere toestellen vrijblijvend uitproberen tijdens de proefperiode. Zo weet u zeker dat u het hoortoestel kiest dat het beste bij u past. Ervaar uw nieuwe geluid gerust in verschillende situaties: op het werk, tijdens een avondje uit, in stille of luidruchtige omstandigheden.

Samen ontdekken we uw perfecte toestel! 

Bekijk de 5x Anders Garanties Horen

Uw hoortoestel moet zo lang mogelijk mee gaan, maar komt vaak in aanraking met vocht en vuil. En daarom is het van groot belang dat u uw hoortoestel(len) goed onderhoud. 

Bekijk onderhoudstips

Kersverse hoorapparaatdrager? Gun uzelf dan voldoende tijd om te wennen. Een hoorapparaat vraagt aanpassing van uw hersenen en van uw gehoor. Dat kan een aantal weken duren. Wees dus geduldig en neem de tijd.

Lees tips voor hoortoesteldragers

Wij zijn er om u te helpen

Plan een gratis hoortest Cta arrow
Ontdek alles over Hoor Garant Plan Cta arrow
Vind een winkel bij u in de buurt Cta arrow

Advies & trends

Welk type hoorapparaat past bij mij?

Het type dat bij u past is helemaal afhankelijk van de aard van gehoorverlies en uw persoonlijke wensen. Wij helpen u graag!

Lees meer button arrow

Hoe herken je gehoorverlies

Hoort u nog zoals het hoort? Gehoorverlies gaat vaak heel geleidelijk. Toch zijn er signalen die erop wijzen dat het gehoor wat minder wordt.

Lees meer button arrow

GEHOORSCHADE VOORKOMEN

Dingen missen is eeuwig zonde. Zeker als u het had kunnen voorkomen. Lees hier alles over gehoorschade, of uw gehoor beschadigd is en hoe u het kunt voorkomen.

Lees meer button arrow

Tips voor hoortoesteldragers

Een hoortoestel dragen is best even wennen. Er gaat als het ware een nieuwe wereld voor u open. Bekijk onze 10 nuttige tips!

Lees meer button arrow

BETER COMMUNICEREN

Ken u iemand in uw directe omgeving die slechthorend of doof is? Een gesprek met iemand die een hoortoestel draagt kan soms lastig zijn. Bekijk onze tips.

Lees meer button arrow