2 hoortoestellen: v.a. 0,- eigen bijdrage

Profiteer nu van een geweldig en uniek aanbod: vanaf 0,- eigen bijdrage voor allebei uw hoortoestellen. Wij nemen tijdelijk de resterende eigen bijdrage van 25% voor een of allebei uw hoortoestellen voor onze rekening. Zo hoeft u voor uw hoortoestel(len) niets bij te betalen. Eigen risico kan van toepassing zijn.
Maak een afspraak

Contract met alle zorgverzekeraars

Wij regelen de declaratie voor u

Vrijblijvende proefperiode

Hoortoestellen van topkwaliteit

Hoe werkt de actie?

 • Onze audicien

  Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor uw gehoor, dan bezoekt u de StAr geregistreerde audicien in 1 van onze ruim 120 Hans Anders winkels. Deze audicien gaat na of u gehoorverlies heeft en of u in aanmerking komt voor vergoeding. Om in aanmerking te komen moet u aan bepaalde eisen vanuit de zorgverzekeraar voldoen. U moet bijvoorbeeld een gehoorverlies hebben van minimaal 35dB en de afgelopen 5 jaar geen hoortoestel met vergoeding gekocht hebben.

 • Vergoeding zorgverzekeraar én Hans Anders

  Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Als u in aanmerking komt voor vergoeding van uw hoortoestellen, dan worden deze vanuit de basisverzekering voor 75% vergoed door uw verzekeraar. De resterende eigen bijdrage van 25% betaalt u normaal zelf, maar dit bedrag wordt nu tijdelijk voor een aantal toestellen voor 100% door Hans Anders vergoed. Dit betekent dat u nu tijdelijk niets (bij)betaalt voor deze specifieke hoortoestellen. Vraag uw audicien om meer informatie over deze toestellen.

 • Tot wanneer kunt u profiteren?

  Het actie aanbod is geldig wanneer u uw hoortoestellen koopt t/m 28 februari 2022.

 • Geen eigen risico bij enkele zorgverzekeraars

  Bent u verzekerd bij Zilveren Kruis (waaronder ook Interpolis, FBTO, ProLife, De Friesland, One Underwriting B.V. vallen), dan betaalt u géén eigen risico. Bij de andere zorgverzekeraars kan het eigen risico wel van toepassing zijn. Heeft u deze inmiddels verbruikt, dan betaalt u deze natuurlijk ook niet.

 • Aanvullend verzekerd?

  Indien u een aanvullende verzekering heeft, vergoedt deze de eigen bijdrage wellicht geheel of gedeeltelijk. Het restantbedrag wordt dan door Hans Anders vergoed.

Afspraak maken

Een voorbeeld...

Stel, u wordt aan de hand van de hoorvragenlijst ingedeeld in de categorie 3 voor uw hoortoestellen en u heeft een verzekering bij Zilveren Kruis. Hans Anders heeft een contract met Zilveren Kruis, en daarom profiteert u bij ons van de scherpste tarieven voor uw hoortoestellen en betaalt u zelfs geen eigen risico.

De totale kosten van uw twee hoortoestellen zijn 1011,74, dat is een speciale toestelprijs dat is afgesproken met Zilveren Kruis Achmea groep. Zilveren Kruis Achmea groep vergoedt daarvan 758,80 (75%). U houdt vervolgens 252,94 over aan eigen bijdrage, deze wordt tijdelijk door Hans Anders vergoed!

Maak een afspraak voor een gratis uitgebreide hoortest

U weet zeker dat het resultaat betrouwbaar is. U krijgt advies van een gediplomeerd audicien.
Maak afspraak

Snel weten of u geluiden mist?

Test uw gehoor met onze online hoortest. U weet gelijk of een afspraak met een audicien nodig is.
Doe de test

Hoortoestellen voor jongeren t/m 17 jaar: 0 euro

Voor jongeren tot en met 17 jaar is er een speciale regeling. Per 1 januari 2016 is de eigen bijdrage voor de aanschaf van één of twee hoortoestellen voor jongeren tot en met 17 jaar vervallen. Ook is het Eigen Risico niet van toepassing. Kom je er dus voor in aanmerking, dan krijg je (met de vergoeding van je zorgverzekeraar) je hoortoestellen dus als het ware gratis. Het maakt daarbij niet uit waar je verzekerd bent of welk toestel geadviseerd wordt.

Of profiteer van onze andere acties