hoortoestel(len) 0,- eigen bijdrage

Niet bijbetalen voor uw hoortoestellen

Wij regelen de declaratie voor u

Vrijblijvende proefperiode

500 hoortoestellen van topkwaliteit

0,- eigen bijdrage

Profiteer nu van een geweldig en uniek aanbod: 0,- eigen bijdrage voor allebei uw hoortoestellen. Ongeacht de hoortoestellen die u kiest uit ons uitgebreide assortiment van toestellen met zorgvergoeding. Wij nemen tijdelijk de resterende eigen bijdrage voor een of allebei uw hoortoestellen voor onze rekening. Zo kosten uw hoortoestellen u bij Hans Anders dus helemaal niets! 

Een voorbeeld...

Stel, u kiest uit ons assortiment van de categorie 3 hoortoestellen (hierin wordt u ingedeeld aan de hand van de Amsterdamse vragenlijst) twee Cheer 60 MiniRite hoortoestellen en u heeft een verzekering bij Zilveren Kruis. Hans Anders is de voorkeursleverancier van Zilveren Kruis, en daarom profiteert u bij ons van de scherpste tarieven voor uw hoortoestellen en betaalt u zelfs geen eigen risico.

De totale kosten van uw hoortoestellen zijn 840,-, dat is een speciale toestelprijs dat is afgesproken met Zilveren Kruis. Zilveren Kruis vergoedt daarvan 630,- (75%). U houdt vervolgens 210,- over aan eigen bijdrage, deze wordt tijdelijk door Hans Anders vergoed. Zo betaalt u voor uw nieuwe hoortoestellen helemaal niets!

 

Maak een afspraak voor een gratis uitgebreide hoortest

U weet zeker dat het resultaat betrouwbaar is. U krijgt advies van een gediplomeerd audicien.
Maak afspraak

Snel weten of u geluiden mist?

Test uw gehoor met onze online hoortest. U weet gelijk of een afspraak met een audicien nodig is.
Doe de test

Hoe werkt de actie?

Actievoorwaarden 0,- eigen bijdrage


Koopt u een hoortoestel zonder vergoeding?

Ook dan heeft u bij Hans Anders volop keuze uit de mooiste en meest innovatieve hoortoestellen, zoals de Muse of de Soundlens. En zoals u van ons gewend bent, voor de scherpste prijzen. U krijgt zelfs bij aankoop van 2 hoortoestellen 50% korting op het tweede hoortoestel uit het Vrije keus assortiment! 

Actievoorwaarden tweede hoortoestel 50% korting

Hoortoestellen voor jongeren t/m 17 jaar: 0 euro

Voor jongeren tot en met 17 jaar is er een speciale regeling. Per 1 januari 2016 is de eigen bijdrage voor de aanschaf van één of twee hoortoestellen voor jongeren tot en met 17 jaar vervallen. Ook is het Eigen Risico niet van toepassing. Kom je er dus voor in aanmerking, dan krijg je (met de vergoeding van je zorgverzekeraar) je hoortoestellen dus als het ware gratis. Het maakt daarbij niet uit waar je verzekerd bent of welk toestel geadviseerd wordt. 

 

Niets missen?

Ontvang de nieuwste collecties, scherpste acties en aanbiedingen per email.

Aanmelden