Gehoorbescherming voor elke situatie

Goed dat je hier bent. Jij neemt je gehoor serieus. Logisch ook, want je hoort er prachtige dingen mee. En dat wil je natuurlijk graag zo houden. Alpine, onze partner in gehoorbescherming, biedt hoogwaardige gehoorbescherming voor alle leeftijden en elke situatie. Met een kant-en-klaar assortiment en gehoorbescherming op maat. 

Maak een afspraak voor gehoorbescherming op maat
Maak een afspraak voor gehoorbescherming op maat

Uitgelicht: SleepSoft

Niets is zo fijn als een goede nachtrust. Toch zijn lawaaierige buren of een snurkende partner de meest voorkomende oorzaken van slapeloosheid. Herkenbaar? Bekijk de comfortabele Alpine SleepSoft slaapdoppen.

SleepSoft slaapoordoppen
SleepSoft slaapoordoppen

Waarom op maat?

Op maat gemaakte oordopjes, otoplastieken genoemd, zijn maatwerk oordopjes die precies in de vorm van jouw oor en gehoorgang gemaakt worden. Zoals alles wat op maat voor jou gemaakt wordt, zit dat gewoon veel lekkerder. Geen oor is namelijk hetzelfde. En omdat ze zo goed passen, gaan ze vaak langer mee dan universele oordoppen. En ben je verzekerd van de beste bescherming voor je oor.

In welke situatie wil jij je gehoor beschermen?

Bekijk ook kant-en-klare gehoorbescherming:

De beste gehoorbescherming

die jou laat genieten van je leven.

Denk je ook aan gevoelige kinderoortjes? Kids bevinden zich vaak op plekken waar veel geluid is. Denk aan zwembaden en gymzalen, waar het geluid alle kanten op kaatst. Kinderoren zijn volop in ontwikkeling en daarom extra gevoelig voor gehoorschade. In dit soort situaties is het daarom raadzaam je kind gehoorbescherming te laten dragen.