Bescherm je gehoor

Alles over oordoppen

Motorrijden

Geruisloos over de weg

Zwemmen

Comfortabel zwemmen

Muziek

Beats zonder schade

Vliegen

Vliegen in alle rust

Gehoorbescherming in welke situatie?

Hans Anders heeft een uitgebreid assortiment van gehoorbescherming op maat. Voor elke oordop maakt de audicien een afdruk van je gehoorgang. Hierdoor zijn de doppen comfortabeler en efficiënter dan de standaard oordopjes. Je leest hier in welke situaties het verstandig is om gehoorbescherming te dragen. 

Meer informatie

Aanmeten gehoorbescherming

op maat
Maak afspraak

Shop online

oordoppen en accessoires
Ga naar webshop

Gehoorbescherming op maat

Word je vaak blootgesteld aan harde geluiden en lawaai? Dan raakt je gehoor mogelijk beschadigd. Dat kan vervelende consequenties hebben, zoals blijvend gehoorverlies en oorsuizen. Het is daarom belangrijk om je gehoor goed te beschermen bij bijvoorbeeld evenementen, in bepaalde werksituaties of tijdens het motorrijden. Omdat elke gehoorgang anders is, kun je dit het beste met gehoorbescherming op maat doen.

Assortiment gehoorbescherming Hoe ontstaat gehoorschade? Maak een afspraak
Maak een afspraak

Oordoppen

Weetjes over het gehoor

We durven wel te beweren dat  iedereen van muziek houdt. De een bezoekt wekelijks een concert, de ander geniet van muziek met een glas wijn in de woonkamer. Ieder op zijn eigen manier. We willen dat jullie nog lang kunnen blijven genieten van muziek en alle geluiden om je heen, daarom geven we je een aantal weetjes mee over het gehoor. Weetjes waar je waarschijnlijk niet eens weet van had, die schokkend zijn, of gewoonweg leuk zijn. 

Lees hier weetjes over het gehoor

Impact van gehoorverlies

De impact van gehoorverlies wordt vaak onderschat. Veel mensen weten niet dat gehoorbeschadiging iets blijvends is. En dat je gehoorbeschadiging sneller oploopt dan je denkt. Geluid boven 80 decibel kan al schadelijk zijn voor het gehoor, en jongeren worden tegenwoordig veelvuldig blootgesteld aan muziek dat al snel boven de 100 decibel uitkomt tijdens uitgaansgelegenheden. Benieuwd hoe je gehoor werkt?

Lees er alles over in onze blog

Meld je aan en mis geen voordeel!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen in je mailbox

Aanmelden