1.

Laagste prijsgarantie

Vindt u ergens anders precies hetzelfde hoortoestel voor een betere prijs? Dan krijgt u van ons het verschil terug!

2.

Vrijblijvend proberen

U mag meerdere toestellen vrijblijvend uitproberen tijdens de proefperiode.

3.

Vijf jaar nazorg en service

Met deze garantie weet u zeker dat u altijd kunt rekenen op een goed gehoor.

4.

Hoorzorg van topkwaliteit

Uw hooradvies wordt altijd begeleid door een StAr geregistreerde audicien.

5.

Goedgekeurd door alle zorgverzekeraars

Al onze toestellen zijn goedgekeurd door de zorgverzekeraars. Zo kunt u rekenen op de beste vergoeding, waar wij met onze aanbiedingen altijd een schepje bovenop doen.

gratis montuur

1. Laagste prijsgarantie

Hans Anders vindt nog altijd dat u niet teveel moet betalen voor zorg die zo belangrijk is. Zeker als het gaat om uw oren.

Vindt u ergens anders precies hetzelfde hoortoestel voor een betere prijs? Dan krijgt u van ons het verschil terug! Gelooft u uw oren niet? Zeg het dan maar eens hardop.

vrijblijvend proberem

2. Vrijblijvend proberen

U mag meerdere toestellen vrijblijvend uitproberen tijdens de proefperiode. Zo weet u zeker dat u het hoortoestel kiest dat het beste bij u past. Ervaar uw nieuwe geluid gerust in verschillende situaties: op het werk, tijdens een avondje uit, in stille of luidruchtige omstandigheden.

Samen ontdekken we uw perfecte toestel! Natuurlijk hoort daar kosteloos gebruik van batterijen of opladers bij. Vergelijk het maar met een VIP-proefrit.

5 jaar nazorg en service

3. Vijf jaar nazorg en service

Met deze garantie weet u zeker dat u altijd kunt rekenen op een goed gehoor. Bij de jaarlijkse controle zorgen we ervoor dat uw hoortoestel naar wens werkt en ook tussendoor stellen wij uw hoortoestel gratis bij.

Bij technische problemen regelen wij natuurlijk de reparatie en ook voor hulp of advies over het onderhoud van uw toestellen staan wij voor u klaar. Dat hoort fijn!

hoorzorg van topkwaliteit

4. Hoorzorg van topkwaliteit

Uw hooradvies wordt altijd begeleid door een StAr geregistreerde audicien. StAr (stichting audiciensregister) is het nationale keurmerk en een kwaliteitsnorm voor hoorzorg. Is een audicien StAr-geregistreerd, dan is hij of zij gediplomeerd en mogen zij gehoorverlies officieel vaststellen én adviseren over een passende hooroplossing.

Al onze audiciens scholen zich, net als artsen continu bij. Zo blijven ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Vinden wij vanzelfsprekend! En daardoor kunt u rekenen op hoorzorg van topkwaliteit.

goedgekeurd door alle zorgverzekeraars

5. Goedgekeurd door zorgverzekeraars

Wij maken u het graag makkelijk. Zo regelen wij de declaratie bij veel zorgverzekeraars. Heeft u daar u geen omkijken naar. Onze hoortoestellen zijn goedgekeurd door alle zorgverzekeraars in Nederland. Dat komt mooi uit!

Zo kunt u rekenen op de beste vergoeding, waar wij met onze aanbiedingen altijd een schepje bovenop doen. Ook adviseren wij u graag over de vergoeding vanuit het aanvullende pakket of over hoortoestellen die in aanmerking komen voor belastingvoordeel.

Goed om te weten

1. De laagste prijsgarantie is toepasbaar wanneer u tijdens de proefperiode hetzelfde toestel, dat wil zeggen hetzelfde merk en hetzelfde type toestel, bij een andere fysieke winkel vindt. Een online webshop is hierbij uitgesloten. De garantie geldt op de basisprijs van de toestellen, waarbij uw zorgdeclaratie nog niet is verrekend. Voor oplaadbare toestellen vergelijken wij de totaalprijs inclusief oplader die bij het toestel hoort van hetzelfde merk en type. 

2. Het gratis gebruik van batterijen of opladers is uitsluitend van toepassing tijdens de proefperiode. Per toestel krijgt u één pakje batterijen. 

3. Een reparatie kunnen wij altijd (laten) uitvoeren. Lukt dit niet dan kunnen wij een vervangend toestel voor u aanvragen. Ligt de oorzaak bij oneigenlijk gebruik, dan komen de kosten van de reparatie voor uw rekening.

5. Wij kunnen helaas geen zorgkosten voor u declareren bij de volgende verzekeringen: A.S.R., CZ-Just, IZZ basis bewuzt, Unive Zorg Select en Bewuzt basis polis. U kunt in het geval van deze polissen alleen zelf bij uw verzekeraar declareren.