Check iconRegelmatig controleren Check elk jaar uw gehoor vanaf +/- 50 jaar
Check iconMeten is weten Online test geeft binnen vijf minuten een indicatie
Check iconVrijblijvend Maak vrijblijvend een afspraak met uw audicien
Check iconProfessioneel advies Vertrouw op onze 20 jaar ervaring in hoorzorg

Twijfelt u aan uw gehoor? Laat het dan gewoon even testen, een afspraak maken is heel makkelijk. Onze gediplomeerde audicien ontvangt u op het afgesproken tijdstip in de door u gekozen winkel. De hoortest duurt een half uur en u krijgt meteen de uitslag, gratis én vrijblijvend.

Gratis hoortest

Gratis professionele hoortest in 30 minuten

Doe een gratis hoortest, na ongeveer 30 minuten weet u hoe het met uw gehoor is. De hoortest kan u helpen met de keuze of u wel of geen vervolgafspraak wilt inplannen met een van onze audiciens.

De eerste hoorscreening is snel en indicatief. Maak voor een echt betrouwbaar resultaat gelijk een afspraak met één van onze gediplomeerde audiciens.

Gratis online hoortest

Wilt u in een paar minuten weten of een uitgebreidere hoortest voor uw situatie aan te bevelen is? Doe dan een gratis online hoortest. Met de online check van Oorcheck test u uw gehoor snel en makkelijk, gewoon thuis op de computer. Oorcheck.nl is een initiatief van VeiligheidNL.  

Gratis online hoortest

Alles wat u nodig hebt zijn: een koptelefoon of oortjes en een computer met internetverbinding. De test duurt een paar minuten en u krijgt direct de uitslag met aanbevelingen op basis van het behaalde resultaat. 

Gratis online hoortest
Voordelen van een gratis (online) hoortest

Voordelen van een gratis (online) hoortest

  • Gehoorverlies ontstaat geleidelijk, door regelmatig te testen bent u er op tijd bij wanneer uw gehoor minder wordt.
  • Een gratis hoortest geeft antwoord op de vraag hoe het gesteld is met uw gehoor.
  • U krijgt bij de uitslag direct advies of een uitgebreidere hoortest voor een hoortoestelaanmeting nodig is.
Afspraak maken

Advies & trends

Welk type hoorapparaat past bij mij?

Het type dat bij u past is helemaal afhankelijk van de aard van gehoorverlies en uw persoonlijke wensen. Wij helpen u graag!

Lees meer button arrow

Hoe herken je gehoorverlies

Hoort u nog zoals het hoort? Gehoorverlies gaat vaak heel geleidelijk. Toch zijn er signalen die erop wijzen dat het gehoor wat minder wordt.

Lees meer button arrow

GEHOORSCHADE VOORKOMEN

Dingen missen is eeuwig zonde. Zeker als u het had kunnen voorkomen. Lees hier alles over gehoorschade, of uw gehoor beschadigd is en hoe u het kunt voorkomen.

Lees meer button arrow

Tips voor hoortoesteldragers

Een hoortoestel dragen is best even wennen. Er gaat als het ware een nieuwe wereld voor u open. Bekijk onze 10 nuttige tips!

Lees meer button arrow

BETER COMMUNICEREN

Ken u iemand in uw directe omgeving die slechthorend of doof is? Een gesprek met iemand die een hoortoestel draagt kan soms lastig zijn. Bekijk onze tips.

Lees meer button arrow