2e én 3e bril gratis

Maak afspraak voor oogmeting

actie

bekijken

Populaire monturen

3 brillen al vanaf 139,-

Bij Hans Anders krijg je deze zomer niet 2 maar 3 brillen voor de prijs van 1. Je 2e bril is hééélemaal gratis met exact dezelfde glazen en glasopties als op de 1e bril.

De 3e bril krijg je in de vorm van een waardebon die je zelf kunt gebruiken of kunt weggeven aan iemand anders. Met die waardebon krijg je gratis een enkelvoudige (zonne)bril zonder bewerkingen of een maandpakket daglenzen. 

Alle acties bekijken Bekijk deze actie
Bekijk deze actie

Meer informatie over dames brillen

70,- of 100,- korting op een complete bril

Wil je maar 1 bril? Dan profiteer je deze zomer bij Hans Anders van 70,- korting op een complete bril. Zo heb je al een complete enkelvoudige bril vanaf 69,- of een Varifocus Basic bril vanaf 119,-. Op een complete bril met Varifocus Excellent- of Individual-glazen krijg je zelfs 100,- korting!

Alle acties bekijken Bekijk deze actie
Bekijk deze actie

Keuze uit meer dan 750 monturen

Maandelijks nieuwe collecties van ons eigenmerk en topmerken

Gediplomeerd opticien

Gratis en vrijblijvend afspraak voor advies met oogmeting

Altijd en zo vaak je wenst!

Uitstekende standaard garanties

Soms zijn lenzen gewoon handiger..

Daglenzen zijn makkelijk te combineren met je bril. Ervaar nu zelf 30 dagen het voordeel van daglenzen voor maar 15,-. Onze lenzenspecialist helpt je graag verder.

Meer weten?
Meer weten?

Bril al vanaf 19,-!

Bij Hans Anders heb je al een bril voor 19,-. Hierbij kun je kiezen uit alle Hans Anders Basic monturen met standaard enkelvoudige glazen (index 1.5). En voor 69,- heb je al een varifocusbril. Dus bij ons heb je goede basisbril voor een vaste lage prijs!

Bestel je nieuwe bril direct!

Gemakkelijk en goedkoop: ook voor een bril!

Draag je een bril? Dan is er het Bril Totaal Plan van Hans Anders. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 60% op een nieuwe bril. Het principe van het Bril Totaal Plan is heel eenvoudig. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand en na een of twee jaar nodigen wij je uit om je nieuwe bril uit te zoeken.

Meer over Bril Totaal Plan Direct aanmelden
Direct aanmelden

Merk je dat je slechter hoort?

Dat is normaal! Als je ouder wordt, gaat je gehoor achteruit. Wist je bijvoorbeeld dat bijna 1,5 miljoen inwoners van Nederland kampen met gehoorproblemen, zowel jong als oud. Gelukkig hoeft dat je niet meer te belemmeren in je dagelijkse leven. Tegenwoordig zijn er diverse hoortoestellen van een basismodel tot zeer geavanceerd typen. Sommige zie je zelfs niet eens.

Alles over goed horen bij Hans Anders Herken gehoorverlies Afspraak voor gratis hoortest
Afspraak voor gratis hoortest