Dubbele brilvergoeding

Afspraak oogmeting

actie

bekijken

Populaire monturen

Bril zonder bijbetalen?

Bij Hans Anders is je brilvergoeding nu het dubbele waard. Want als jij dit jaar nog recht hebt op brilvergoeding van je zorgverzekeraar, dan krijg je van ons nu hetzelfde bedrag als korting bij aanschaf van een complete bril. Zo hoef je misschien wel helemaal niets bij te betalen voor je nieuwe bril. 

Geen brilvergoeding van je zorgverzekeraar? Dan krijg je van ons toch altijd minimaal 70,- korting op een complete bril.

Check direct jouw voordeel Geen brilvergoeding? Toch korting! Afspraak voor oogmeting maken
Afspraak voor oogmeting maken

Laat je inspireren!

Nieuw seizoen, nieuwe look! We hebben de nieuwste trends in brilontwerpen, kleuren en afwerkingen voor je op een rijtje gezet. Maak je nieuwe look helemaal af met een bijpassende bril.

Bekijk de trends van dit najaar

Meer informatie over dames brillen

Wissel lekker af

Elke dag dezelfde bril dragen? Waarom zou je? Neem er gewoon 2, zodat je bij een andere look, stemming of gelegenheid ook je bril daarop kunt afstemmen. Zoek al vast je favoriete monturen uit in onze webshop.

Bekijk alle acties Monturen bekijken Meer over deze actie
Meer over deze actie

Keuze uit meer dan 750 monturen

Maandelijks nieuwe collecties van ons eigenmerk en topmerken

Gediplomeerd opticien

Gratis en vrijblijvend afspraak voor advies met oogmeting

Altijd en zo vaak je wenst!

Uitstekende standaard garanties

Soms zijn lenzen gewoon handiger..

Daglenzen zijn makkelijk te combineren met je bril. Ervaar nu zelf 30 dagen het voordeel van daglenzen voor maar 15,-. Onze lenzenspecialist helpt je graag verder.

Meer weten?
Meer weten?

Bril al vanaf 19,-!

Bij Hans Anders heb je al een bril voor 19,-. Hierbij kun je kiezen uit alle Hans Anders Basic monturen met standaard enkelvoudige glazen (index 1.5). En voor 69,- heb je al een varifocusbril. Dus bij ons heb je goede basisbril voor een vaste lage prijs!

Bestel je nieuwe bril direct!

Gemakkelijk en goedkoop: ook voor een bril!

Draag je een bril? Dan is er het Bril Totaal Plan van Hans Anders. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 60% op een nieuwe bril. Het principe van het Bril Totaal Plan is heel eenvoudig. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand en na een of twee jaar nodigen wij je uit om je nieuwe bril uit te zoeken.

Meer over Bril Totaal Plan Direct aanmelden
Direct aanmelden

Merk je dat je slechter hoort?

Dat is normaal! Als je ouder wordt, gaat je gehoor achteruit. Wist je bijvoorbeeld dat bijna 1,5 miljoen inwoners van Nederland kampen met gehoorproblemen, zowel jong als oud. Gelukkig hoeft dat je niet meer te belemmeren in je dagelijkse leven. Tegenwoordig zijn er diverse hoortoestellen van een basismodel tot zeer geavanceerd typen. Sommige zie je zelfs niet eens.

Alles over goed horen bij Hans Anders Herken gehoorverlies Afspraak voor gratis hoortest
Afspraak voor gratis hoortest

Meld u aan en mis geen voordeel!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen in uw mailbox

Aanmelden