Gratis glazen!

Alles over de actie

Populaire monturen

Stuntactie: Gratis Glazen!

Nu heb je bij Hans Anders super voordelig een nieuwe bril. Tot en met 25 maart a.s. krijg je gratis enkelvoudige of Varifocus- Basic-glazen bij aankoop van elk montuur vanaf 39,-!

Alles over deze actie Afspraak oogmeting
Afspraak oogmeting

In 2018 recht op brilvergoeding?

Bij Hans Anders is je brilvergoeding nu het dubbele waard. Want als jij in 2018 recht hebt op brilvergoeding van je zorgverzekeraar, dan krijg je van ons nu hetzelfde bedrag als korting bij aanschaf van een complete bril. Zo is je nieuwe bril voor jou misschien wel gratis!

Alles over deze actie Check direct jouw voordeel
Check direct jouw voordeel

Laat je inspireren!

Nieuw seizoen, nieuwe look! We hebben de nieuwste trends in brilontwerpen, kleuren en afwerkingen voor je op een rijtje gezet. Maak je nieuwe look helemaal af met een bijpassende bril.

Bekijk de trends van dit najaar

2e Bril hééélemaal gratis

Kies je bij ons voor 2 complete brillen, dan betaal je alleen de 1e. Je 2e bril krijg je hééélemaal gratis met dezelfde kwaliteit montuur, glazen en glasopties. Daarmee heb je 2 brillen helemaal naar jouw smaak en met hetzelfde kijkcomfort. En... je 2e bril mag ook een zonnebril zijn. Een super deal!

Monturen uitzoeken Bekijk de actie
Bekijk de actie

Meer informatie over dames brillen

Keuze uit meer dan 750 monturen

Maandelijks nieuwe collecties van ons eigenmerk en topmerken

Gediplomeerd opticien

Gratis en vrijblijvend afspraak voor advies met oogmeting

Altijd en zo vaak je wenst!

Uitstekende standaard garanties

Soms zijn lenzen gewoon handiger..

Daglenzen zijn makkelijk te combineren met je bril. Ervaar nu zelf 30 dagen het voordeel van daglenzen voor maar 15,-. Onze lenzenspecialist helpt je graag verder.

Meer weten?
Meer weten?

Bril al vanaf 19,-!

Bij Hans Anders heb je al een bril voor 19,-. Hierbij kun je kiezen uit alle Hans Anders Basic monturen met standaard enkelvoudige glazen (index 1.5). En voor 69,- heb je al een varifocusbril. Dus bij ons heb je goede basisbril voor een vaste lage prijs!

Bestel je nieuwe bril direct!

Gemak en voordeel met het Bril Totaal Plan

Draag je een bril? Dan is er het Bril Totaal Plan van Hans Anders. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 60% op een nieuwe bril. Het principe van het Bril Totaal Plan is heel eenvoudig. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand en na een of twee jaar nodigen wij je uit om je nieuwe bril uit te zoeken.

Meer over BTP Direct aanmelden
Direct aanmelden

Merk je dat je slechter hoort?

Dat is normaal! Als je ouder wordt, gaat je gehoor achteruit. Wist je bijvoorbeeld dat bijna 1,5 miljoen inwoners van Nederland kampen met gehoorproblemen, zowel jong als oud. Gelukkig hoeft dat je niet meer te belemmeren in je dagelijkse leven. Tegenwoordig zijn er diverse hoortoestellen van een basismodel tot zeer geavanceerd typen. Sommige zie je zelfs niet eens.

Alles over goed horen bij Hans Anders Herken gehoorverlies Afspraak voor gratis hoortest
Afspraak voor gratis hoortest

Meld u aan en mis geen voordeel!

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen in uw mailbox

Aanmelden