Pak je kans

Niets missen?

Ontvang de nieuwste collecties, scherpste acties en aanbiedingen per email.

Aanmelden

Bril acties

Op zoek naar perfecte en goedkoopste brillen die aansluiten bij jouw wensen en waar je geholpen wordt door professionele medewerkers? Bezoek dan snel een winkel van Hans Anders. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken naar jouw perfecte en goedkope bril. Je profiteert dan gelijk van onze scherpe brillen acties. Of profiteer in onze webshop van de laatste brillen actie en shop naar de mooiste en goedkope brillen online. In onze webshop vind je meer dan 1900 monturen. Maak dus gebruik van de beste bril aanbieding en schaf de beste en goedkoopste bril aan. Zowel online als in de winkel heb je bij Hans Anders ruime keuze uit een collectie goedkope brillen voor de beste bril actie. Koop dus snel de mooiste en goedkope bril online of in onze winkel en profiteer altijd van de beste bril aanbiedingen.

Zonnebril acties

Op zoek naar perfecte en goedkoopste zonnebrillen die aansluiten bij jouw wensen en waar je geholpen wordt door professionele medewerkers? Bezoek dan snel een winkel van Hans Anders. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken naar jouw perfecte en goedkope zonnebril. Je profiteert dan gelijk van onze scherpe zonnebrillen acties. Of profiteer in onze webshop van de laatste zonnebrillen actie en shop naar de mooiste en goedkope zonnebrillen online. In onze webshop vind je meer dan 700 monturen. Maak dus gebruik van de beste zonnebril aanbieding en schaf de beste en goedkoopste zonnebril aan. Zowel online als in de winkel heb je bij Hans Anders ruime keuze uit een collectie goedkope zonnebrillen voor de beste zonnebrillen actie. Koop dus snel de mooiste en goedkope zonnebril online of in onze winkel en profiteer altijd van de beste zonnebril aanbiedingen.

Lenzen acties

Op zoek naar goede lenzen waarbij je geadviseerd wordt door deskundige contactlensspecialisten? Bij Hans Anders ga je hoe dan ook slagen. We hebben een groot assortiment goedkope lenzen van de beste merken. Daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, we hebben het allemaal. Daarnaast adviseren onze contactlensspecialisten je graag over de lenzen en de lenzen aanbiedingen. Profiteer dan gelijk van onze lenzen korting en schaf zo heel voordelig een goedkope lens aan. Bestel je contactlenzen gemakkelijk en snel online samen met een lenzen aanbieding. Je kunt ze dan ophalen in een Hans Anders winkel bij jou in de buurt, maar we kunnen de contactlenzen natuurlijk ook gewoon bij je afleveren. Wat je wilt!

Actievoorwaarden

Of je nu een bril, lens of hoortoestellen koopt tijdens een actie, iedere actie heeft zijn eigen actievoorwaarden. Kijk op onze website op de desbetreffende actiepagina voor de complete actievoorwaarde van Hans Anders. Meestal is een actie zowel online als in de winkel geldig. In sommige gevallen is het enkel op de website of alleen in de winkel geldig. Alle informatie over de actievoorwaarden van Hans Anders vind je op onze website. Heb je vragen over een actie, dan kun je altijd terecht bij één van onze medewerkers in de winkel.