Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Torische lenzen

Ook wanneer jij een cilinder nodig hebt voor je ogen, zijn contactlenzen een goede oplossing om scherp te zien. Torische maand- en daglenzen zijn zachte lenzen die de cilinderafwijking van je ogen corrigeren en je kijkcomfort verbetert. De daglenzen bieden optimaal gebruiksgemak en zijn heel hygiënisch. De maandlenzen kun je 30 dagen dragen.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Torische contactlenzen als de perfecte oplossing

Is je hoornvlies in je ogen niet helemaal rond, dan is scherp zien niet gemakkelijk. Dit noemen we ook wel astigmatisme. Daarvoor zijn zachte, torische contactlenzen een perfecte oplossing. Zij corrigeren de afwijking aan jouw ogen en verbeteren je kijkcomfort.

Keuze uit verschillende soorten torische lenzen

Bij Hans Anders heb je keuze uit enkelvoudige Easy Wear Pro of de Easy Wear Siliconen Hydrogel Pro maandlenzen. De Siliconen Hydrogel pro lenzen zijn dunner en flexibeler dan de normale Easy Wear Pro lenzen. Ze hebben een hogere zuurstofdoorlatendheid en zijn comfortabeler voor je ogen. Naast onze Easy Wear lenzen kunt u bij ons online ook verschillende torische merklenzen zoals Biofinity Toric of PureVision kopen. Hans Anders heeft ook torische daglenzen in het assortiment.

Torische maandlenzen bij Hans Anders kopen

Je kunt bij Hans Anders gemakkelijk online en in de winkels je torische lenzen bestellen. Torische maandlenzen zijn er er al vanaf 4,58 per maand (per oog). Tip: onze lenzenspecialist controleert je ogen en zoekt samen met jou graag naar de torische lenzen die het beste bij jou en je ogen passen. Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een deskundige lenzenspecialist in de buurt. Ook als je vragen hebt over je lenzen of een extra controle nodig hebt, ben je altijd welkom bij onze specialist.