Lenzen voor 8,95 per maand

Ik ben al klant

meld

me aan

Tot 20% korting op Easy Wear lenzen

Gratis oogcontrole door een deskundige contactlensspecialist

Gemakkelijk

Slechts een kleine uitgave per maand

Alles over het Lens Totaal Plan

Gemakkelijk en goedkoop: Lens Totaal Plan

Voor lenzendragers is er het Lens Totaal Plan van Hans Anders. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 20% op je dag- of maandlenzen van Easy Wear met (indien nodig) lenzenvloeistof. Het principe van het Lens Totaal Plan is heel eenvoudig. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand en na zes maanden nodigen wij je uit om je nieuwe lenzen op te halen of online te bestellen.

Meer over Lens Totaal Plan Direct aanmelden
Direct aanmelden

Nóg meer voordeel!

Als lid van het Lens Totaal Plan krijg je heel veel leuke extra kortingen. Elk seizoen profiteer je van nieuwe aanbiedingen. Zoals deze lente het 2e kaartje gratis voor een dagje SEA LIFE of een 2e kaartje gratis voor een rondvaart door Amsterdam en nog véél meer. Kijk snel op hansandersvoordeel.nl en login met je unieke klantnummer.

Bekijk de voordelen!

Gemakkelijk en goedkoop: ook voor een bril!

Draag je een bril? Dan is er het Bril Totaal Plan van Hans Anders. Als lid profiteer je van heel veel voordeel dat kan oplopen tot 60% op een nieuwe bril. Het principe van het Bril Totaal Plan is heel eenvoudig. Je betaalt een klein, vast bedrag per maand en na een of twee jaar nodigen wij je uit om je nieuwe bril uit te zoeken.

Meer over BTP Direct aanmelden
Direct aanmelden