Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

€ 2,50

Misschien draag je jouw zonnebril als fashion item, wellicht is hij ook bijzonder functioneel, zeker als je veel op de weg bent en je veel belang hecht aan verkeersveiligheid. Je hebt gekozen voor een zonnebril die je niet alleen erg goed staat, maar ook kwalitatief bijzonder goed is. Zo'n zonnebril verdient het om met respect behandeld te worden. Kijk dan eens naar accessoires voor zonnebrillen waarmee je jouw zonnebril optimaal beschermt en goed schoon kunt houden. Je zonnebril verdient het.

Zonnebrillenkokers

Als de zon niet schijnt en als het zwaarbewolkt is, hoef je jouw zonnebril niet te dragen. Je laat hem niet zomaar in je handschoenvakje of in je tas slingeren. Met een speciale zonnebril koker van hard materiaal is je zonnebril goed beschermd. Zowel in onze winkels als online kun je bij Hans Anders zonne brillenkokers kopen die wat formaat betreft op jouw bril zijn afgestemd. Heb je een kleine bril, kies dan voor een kleine koker, maar is jouw zonnebril van een groot formaat, zoek dan naar grote zonnebrillenkokers. Heb je een zonnebril in een klassieke vormgeving, zoals een Ray Ban Aviator, dan kun je kiezen voor een chique zonnebril koker, maar je kunt ook overal hippe zonnebrillen kokers vinden in veel kleuren en met mooie prints.

Zonnebrillen doosjes

Omdat je je zonnebril niet continu draagt, is het handig om een zonnebrillen opbergdoos bij je te hebben als je op weg bent. Een zonnebrillen opbergdoos is gemaakt van stevig materiaal, zodat je het handig en veilig kunt vervoeren in je tas of onder je dashboard. Heb je ook andere brillen, zoals bijvoorbeeld een bril tegen nachtblindheid, zoek dan naar een zonnebril doos voor meerdere brillen. Zoek de opbergdoos van je keuze bij een van onze opticiens of bestel je zonnebril doos online bij Hans Anders.

Verschillende soorten zonnebrillen hoezen

Als je jouw zonnebril in de binnenzak van je jasje vervoert, biedt een zonnebrillen etui meestal afdoende bescherming. Een zonnebril hoesje is vaak gemaakt van een flexibele stof, in tegenstelling tot een brillendoosje. Vaak worden zonnebrillen etuis geleverd in kunstleer of echt leder. Je kunt ze zowel in de winkel als online bestellen in matte, glanzende en trendy gekleurde uitvoeringen.

Zonnebril spray

De glazen van je zonnebril moeten optimaal schoongehouden worden. Pas dan profiteer je van helder beeld en een goede filterende werking zonder oneffenheden of een waas voor je gezicht. Met een speciale zonnebrillen reiniger maak je jouw bril goed schoon en blijft de kwetsbare coating intact. Een goede zonnebrillen spray laat geen vlekken of strepen achter. Zorg als je op reis of op vakantie gaat dat je altijd een flacon zonnebril reiniger spray bij je hebt.

Zonnebril accessoires kopen

Ben je van plan om binnenkort een zonnebrilhoes te kopen? Je kunt hiervoor naar een van onze winkels bij jou in de buurt. Je kunt ook heel eenvoudig je zonnebrilspray online kopen. Online je zonnebrillen doosje kopen gaat gemakkelijk en snel en meestal ontvang je jouw zonnebril accessoires de volgende dag al in huis.