Meest gelezen advies over lenzen

Lyra platte verpakking

Ontdek de nieuwe Lyra daglenzen

Premium daglenzen die goed zijn voor je ogen én het milieu. In handige platte 30-dagen verpakking en extra voordelig in het Lens Totaal Plan. Nu ook verkrijgbaar als Torische daglenzen.

Lees meer

Tips voor lensdragersTips voor lenzendragers

Draag jij pas net lenzen? Of draag je juist al jaren lenzen? Tips kun je altijd gebruiken! Wij hebben onze lenzentips voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

Lenzen controle

Lenzencontrole: waarom en hoe vaak?

We raden je aan om je ogen en lenzen minimaal één keer per jaar te laten controleren door een contactlensspecialist, zelfs als je een perfect zicht hebt. Sommige mensen hebben vaker een lenzencontrole nodig, daarover kan jouw specialist je adviseren.

Lees meer

Lenzen in- en uitdoen

Lenzen in- en uitdoen

Je lenzen in- en uitdoen, hoe moet moet dat eigenlijk? In het begin is het misschien nog even wennen en zelfs een beetje spannend. Gaan wij je bij helpen!

Lees meer

Dag- of maandlenzen

Dag- of maandlenzen?

Je twijfelt tussen dag- of maandlenzen. Of je wilt er meer over weten. Wij zetten de verschillen tussen dag- en maandlenzen voor je op een rijtje. Bekijk ons advies en beoordeel wat het beste bij jou past!

Lees meer

Multifocale lenzenMultifocale lenzen

Heb je moeite met dichtbij scherp te zien? Wij vermoeden dat je op zoek bent naar multifocale lenzen. Goed dat je er bent! Wij vertellen er graag meer over.

Lees meerWeetjes over lenzenWeetjes over lenzen

Heb jij je wel eens afgevraagd of lenzen wat voor jou zijn? Wij vertellen je over de voordelen, maar ook waar je rekening mee moet houden. Bekijk ons advies!

Lees meer

Lenshouder

Lenshouders

Koekjes bewaar in een koektrommel, kleding in de kledingkast en je lenzen, die bewaar je in een lenshouder. Zo simpel is het. Je hebt twee soorten lenshouders. Wat het verschil is? We leggen het je graag uit.

Lees meer

Nog meer lenzen advies