Ben je op zoek naar hoogwaardige veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en/of otoplastieken voor je medewerkers voor een aantrekkelijke prijs? Maak dan kennis met Hans Anders Zakelijk, een samenwerking tussen Seeh. en Hans Anders. 

Seeh. snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Een beeldschermbril, veiligheidsbril of otoplastieken kopen voor je medewerkers is heel eenvoudig, zeker met de uitstekende service van Seeh. en Hans Anders. Je medewerkers zijn welkom bij onze Hans Anders vestigingen in heel Nederland.

De audiciens en opticiens van Hans Anders helpen je medewerkers graag. Dat geeft de mogelijkheid snel te schakelen en de kans om je door een professional van advies te laten voorzien. Bovendien nemen we administratie uit handen, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Hoe werkt Hans Anders Zakelijk?

Hans Anders Zakelijk
oogmeting

Na verwerking van je bedrijfsgegevens ontvang je je inloggegevens, waarmee je voortaan voor je organisatie opdrachtbonnen kunt downloaden.

Met zo’n opdrachtbon kan jouw medewerker naar een Hans Anders winkel in de buurt om daar een bril of otoplastiek naar wens uit te zoeken, aan te laten meten en te bestellen.

Als de bril of otoplastieken gereed zijn, kunnen ze worden opgehaald en wordt de bril in de winkel met zorg afgesteld. De order wordt door Seeh. verwerkt en jouw organisatie ontvangt hierna de factuur. 

Een correctie bril en/of op maat gemaakte otoplastieken voor je medewerkers bestellen kost je dus nauwelijks extra tijd, maar levert je wel veel op: een tevreden medewerker en betere resultaten.Contact

Hans Anders Zakelijk

www.seeh.nl

service@seeh.nl

Tel. 085 06 53 056