Verliefd op meer brillen?

Dan krijg je van Hans gewoon drie brillen voor de prijs van 1. Ja, je leest het goed, alleen bij Hans zijn de 2de en 3de bril hééééélemaal gratis.

Maak dus snel een afspraak en kies voor de actie die het beste bij je past. Of dat nu 50% korting op 1 complete bril is of 3 brillen voor de prijs van 1. Dat zie je zelf het scherpste!

Actievoorwaarden

De actie 50% korting geldt tot en met 28 juli 2024 in alle Nederlandse Hans Anders winkels en op hansanders.nl, bij aankoop van een complete bril met dunne glazen (vanaf index 1.6). Een complete bril is een montuur met kunststof enkelvoudige of multifocale glazen inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Op een complete bril met glazen in standaarddikte (index 1.5) geldt een korting van 40%. De actie 50% korting is ook geldig op een complete zonne- of nachtbril op sterkte, multifocale brillen, DRIIVE sportbrillen op sterkte en op brillen met Workforce glazen. De kortingen gelden ook op alle glasopties. Niet geldig op merkglazen, veiligheidsglazen of eerder bestelde brillen. Dit aanbod geldt ook niet in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.

Deze actie is geldig in alle Nederlandse Hans Anders winkels tot en met 28 juli 2024. Bij aankoop van een complete bril, zijn de 2e en 3e complete bril gratis met dezelfde glazen en glasopties als de 1e bril. Een complete bril is een montuur met kunststof enkelvoudige of multifocale glazen inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Voor de 2e en 3e bril kun je kiezen voor elk montuur. Is deze uit dezelfde of een lagere prijsklasse als de 1e bril, dan zijn de goedkoopste brillen gratis. Kies je voor een duurder montuur, andere glazen of glasopties; dan betaal je hiervoor een meerprijs. Kies je voor meer dan 1 Ray-Ban montuur, dan wordt er bij het 2e en 3e Ray-Ban montuur een toeslag van 29 euro (per montuur) gerekend.


De actie geldt niet op hansanders.nl en is niet geldig voor eerder bestelde brillen, merkglazen, veiligheidsglazen of in combinatie met voordeelregelingen en andere acties.


Als je een persoonlijk aanbod van ons hebt ontvangen, geldt natuurlijk de datum in dit persoonlijke aanbod boven de looptijd hier vermeld. Voor al het overige zijn de voorwaarden gelijk.


Bij een aantal aanvullende polissen van de zorgverzekeraars Menzis en Zilveren Kruis heb je recht op 1 basis of uitgebreide bril zonder bijbetalen. Je krijgt dan van ons een speciale korting over onze reguliere prijzen. Het is niet mogelijk om deze korting te combineren met andere acties en voordeelregelingen van Hans Anders. Check bij jouw zorgverzekeraar of in onze zorgcalculator op welke bril je recht hebt. Wil je toch liever van deze actie profiteren, informeer dan in de winkel naar de mogelijkheden.