Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Biofinity lenzen

Biofinity lenzen bij Hans Anders.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Biofinity lenzen

Biofinity lenzen staan voor een optimaal gebruiksgemak en comfort. De lens kan zeer eenvoudig in het oog geplaatst worden en is nauwelijks voelbaar wanneer je deze draagt. 

Een ander onderdeel van dit gebruiksgemak is dat de contactlens, indien gewenst, dag en nacht gedragen kan worden. De lens is zodanig ontworpen en samengesteld dat dit intensieve gebruik niet zal leiden tot irritaties of andere ongemakken.

De Biofinity contactlenzen bij Hans Anders zijn online te bestellen tegen een aantrekkelijke, scherpe prijs. Daarnaast zijn er regelmatig voordelige aanbiedingen waardoor je de Biofinity lenzen nu nog goedkoper bij Hans Anders kunt bestellen.

Biofinity lenzen bij Hans Anders

De siliconen hydrogel lenzen van Biofinity zijn zeer flexibel en kunnen daardoor in staat om goed met je ogen mee te bewegen. Hans Anders heeft deze Biofinity contactlenzen in het assortiment:
Biofinity: siliconen hydrogel maandlens geschikt voor dagelijks gebruik.
Biofinity Toric: zachte siliconen hydrogel maandlens.

Biofinity lenzen online bestellen

Je kan de Biofinity contactlenzen goedkoop online bestellen bij Hans Anders. Dit kan bovendien snel en eenvoudig. Na je eerste bestelling kun je bovendien gemakkelijk je lenzen opnieuw online bestellen zonder je gegevens opnieuw in te voeren, middels een herhaalbestelling.