Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

3 + 1 gratis en gratis verzending
3 + 1 gratis en gratis verzending

Biofinity lenzen zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Biofinity contactlenzen zijn gemaakt van hoogwaardig, zacht materiaal en ze zitten uiterst comfortabel bij langdurig gebruik. Dat komt goed uit, want deze lenzen kunnen tot maar liefst 30 dagen onafgebroken worden gedragen. De Biofinity lenzen van het toonaangevende merk Cooper Vision blijven vochtig dankzij de hydrofiele lens van siliconen hydrogel materiaal die vocht vasthoudt. Verdroging wordt tot een minimum beperkt. De innovatieve Aquaform-technologie zorgt ervoor dat de Biofinity lenzen veel zuurstof naar je ogen doorlaten. Nooit meer last van droge of geïrriteerde ogen. Met Biofinity lenzen kies je voor hoge kwaliteit, een langdurig draagcomfort en een voordelige prijs. Ze zijn bovendien in allerlei sterktes verkrijgbaar.

Een ander onderdeel van dit gebruiksgemak is dat de contactlens, indien gewenst, dag en nacht gedragen kan worden. De lens is zodanig ontworpen en samengesteld dat dit intensieve gebruik niet zal leiden tot irritaties of andere ongemakken.

De Biofinity contactlenzen bij Hans Anders zijn online te bestellen tegen een aantrekkelijke, scherpe prijs. Daarnaast zijn er regelmatig voordelige aanbiedingen waardoor je de Biofinity lenzen nu nog goedkoper bij Hans Anders kunt bestellen.

Biofinity type lenzen

Welke Biofinity soort lenzen het beste bij je past, is afhankelijk van je oog toestand en je behoefte. De zachte en flexibele Biofinity lenzen garanderen een natuurlijke bevochtiging. Ze worden speciaal aanbevolen voor droge ogen. Je kunt ze zonder oogdruppels langdurig dragen. De optimaal afgeronde rand vermindert het contact met het bindvlies en voorkomt irritatie in het oog. Biofinity type Toric komt van pas bij astigmatisme ofwel een cilindrische afwijking, waarbij je zicht zowel dichtbij als veraf wazig is. Deze lenzen soort van Biofinity verbetert je zicht en zorgt ervoor dat je ogen er gezond en helder uitzien. Je kunt deze lenzen met hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en hoog watergehalte zeven dagen continu dragen, zonder dat dit de gezondheid van je ogen aantast. Biofinity multifocal lenzen zijn speciaal ontworpen voor als je last van presbyopie ofwel ouderdomsverziendheid hebt. De lens bevat meerdere zones voor zichtcorrectie, zodat je zowel veraf als nabij scherp zicht hebt.

De siliconen hydrogel lenzen van Biofinity zijn zeer flexibel en kunnen daardoor in staat om goed met je ogen mee te bewegen. Hans Anders heeft deze Biofinity contactlenzen in het assortiment:

Biofinity lenzen ervaringen

De ervaringen tonen aan dat ze in een grote en diverse behoefte voorzien. Je kunt deze contactlenzen dag en nacht dragen Je hoeft er niet meer over na te denken om voor het slapen gaan je lenzen uit te doen. Je kunt ze tot een week of een maand lang inhouden. De extreem zachte lenzen passen zich optimaal aan je ogen aan en blijven altijd op hun plek zitten, ook als je met je ogen knippert, snelle oogbewegingen maakt of even in je ogen wrijft. Ze voldoen uitstekend tijdens de dagelijkse activiteiten, zo blijkt uit de Biofinity lenzen reviews. Van autorijden tot computeren, van televisiekijken tot een boek lezen.

Biofinity goedkope contactlenzen

Je kunt Biofinity lenzen goedkoop online bestellen en afrekenen in een beveiligde betaalomgeving. Je hebt ze vervolgens snel in huis. Je profiteert van extra voordeel doordat er meerdere lenzen in een pak zitten. Je hebt zodoende lang plezier van je nieuwe contactlenzen. Met Biofinity lenzen spaar je de kosten van reinigingsvloeistof en bewaarvloeistof uit. Reinigen is niet noodzakelijk. Je gooit de lenzen na de maximale gebruikstijd gewoon weg, om vervolgens nieuwe in te doen. Mocht je op zoek zijn naar oogdruppels of lenzenhouders, bekijk dan de lenzen accessoires.

Biofinity lenzen kopen

Biofinity lenzen worden door vele contactlensdragers en contactlensspecialisten aangeraden. De lenzen van de toonaangevende fabrikant Cooper Vision onderscheiden zich door hun hoge watergehalte, zuurstofdoorlatendheid, uitstekende pasvorm en draagcomfort. De lichte, soft-blue tint van de lenzen zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk vindt als je een van de contactlenzen per ongeluk uit je handen hebt laten vallen. Biofinity lenzen kopen is altijd een verstandige keuze. Als je precies wilt weten welke lenzen van Biofinity het meest geschikt voor jouw ogen zijn, is een check bij de opticien aan te raden.

Je kan de Biofinity contactlenzen goedkoop online bestellen bij Hans Anders. Dit kan bovendien snel en eenvoudig. Na je eerste bestelling kun je bovendien gemakkelijk je lenzen opnieuw online bestellen zonder je gegevens opnieuw in te voeren, middels een herhaalbestelling.

Eerst je ogen laten meten voordat je Biofinity lenzen gaat kopen? Kom dan langs in een van onze winkels.