Trotse sponsor van Team DSM

Bij Hans Anders weten we hoe belangrijk het is om goed te zien en je ogen te beschermen, zodat je je kunt ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Op ieder moment van de dag, óók tijdens het sporten.

Ook wereldwijd bekende wielerploeg Team DSM richt zich op (menselijke) groei en ontwikkeling. Met een scherpe focus op innovatie en talent, blijven zij zichzelf uitdagen om hun prestaties te verbeteren.

Hans Anders en Team DSM delen de 'drive' om altijd het beste uit mensen en uit hun omgeving te willen halen. Daarom is Hans Anders officieel - en vooral trotse - partner van Team DSM én hebben we samen een topcollectie high performance sportbrillen ontwikkeld.

Bekijk de DRIIVE sportbrillencollectie

Making of DRIIVE

Onze uitdaging: 's werelds beste sportbril

Onze uitdaging: 's werelds beste sportbril

Bij de start van onze samenwerking, hebben we elkaar uitgedaagd om samen 's werelds beste sportbril te ontwikkelen. Met als doel om de renners van Team DSM én alle (amateur) sporters in Nederland sensationeel zicht te bieden tijdens het sporten.

Onze brillenexperts hebben intensief samengewerkt met het productinnovatieteam van Team DSM om een high-tech sportbril te ontwikkelen. Met gebruik van milieuvriendelijke materialen van de hoogste kwaliteit, de allernieuwste technieken, een aerodynamisch design en de allerbeste glazen (natuurlijk ook op sterkte) voor comfort en perfect zicht.

Liemarvin Bonevacia

Hans Anders support Liemarvin Bonevacia met scherp zicht

Ook topsporter Liemarvin Bonevacia, goed voor onder andere zilver op de 4x400 estafette in Tokio, gooit hoge ogen op de atletiekbaan met zijn DRIIVE sportbril. Liemarvin kampt al vanaf kinds-af-aan met een zichtprobleem. Hij vond nooit de juiste bril om ook tijdens het sporten scherp te zien. Tot nu.

Geholpen door de specialisten van Hans Anders en zijn snelle DRIIVE PRO sportbril op sterkte ziet Liemarvin het scherp tijdens zijn topprestaties. Hans Anders ondersteunt Liemarvin in zijn weg naar de Spelen in Parijs.

DRIIVE; voor sporters over de hele wereld

Het resultaat van onze intensieve samenwerking is DRIIVE, een high tech sportbrillenmerk. Exclusief ontwikkeld door Team DSM en Hans Anders. De sportbrillen worden al sinds het begin van het wielerseizoen met met veel plezier (en succes) gedragen door de renners van Team DSM. De collectie bestaat uit een PRO lijn, met professionele racebrillen een HYBRID lijn met sportieve zonnebrillen voor ieder moment van de dag. De brillen zijn met en zonder sterkte verkrijgbaar in al onze winkels. Allemaal van de beste kwaliteit, maar wel héél betaalbaar voor iedereen. Bekijk de volledige collectie hier

Driive sportbril

Sponsorverzoeken

Naast onze samenwerking met Team DSM, ondersteunen we ook enkele goede doelen, zoals Dokters van de Wereld en wat sympathieke, lokale initiatieven (financieel of in natura). We ontvangen geregeld aanvragen voor sponsoring of donaties. Om te zorgen dat onze producten en onze service lekker betaalbaar blijven, maken we hierin weloverwogen keuzes.

Daarin wegen we de verschillende aspecten van onze duurzaamheidsbeleid mee. Een beleid waarin zien, horen en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol spelen.

Wil jij een sponsorverzoek indienen?

Al onze klanten zijn even belangrijk voor ons, toch kunnen we helaas niet aan elk sponsorverzoek voldoen. Wil je weten of we aan jouw sponsorverzoek tegemoet kunnen komen? Stuur dan een e-mail naar sponsoring@hansanders.com en we proberen binnen 2 weken op je verzoek te reageren.

Team DSM