Het inleveren van je oude hoortoestellen is heel simpel. De hoortoestellen mogen van ieder merk en van iedere audicien zijn. ​Samen met onze partner Starkey Hearing Foundation, zorgen wij ervoor dat de hoortoestellen een Tweede Kans krijgen.

Lever je oude hoortoestellen in!

Lever je oude hoortoestellen in!

Bij elke Hans Anders winkel in Nederland en België kun je jouw gebruikte hoortoestellen inleveren. Wij sturen deze op naar de Starkey Hearing Foundation. ​Daar worden je oude hoortoestellen door een team van deskundigen nagekeken, gerepareerd en bijna ‘als nieuw’ gemaakt.

En zelfs als ze écht niet meer te gebruiken zijn, dan worden de bruikbare onderdelen van de toestellen eruit gehaald, om andere toestellen mee te kunnen repareren. ​

De missie van Starkey Hearing Foundation

De hoortoestellen worden klaargemaakt voor een internationale missie van de Starkey Hearing Foundation. Deze Foundation heeft in méér dan 100 landen – met de hulp van duizenden vrijwilligers, vele sponsors en donateurs van hoortoestellen – al meer dan 1,9 miljoen hoortoestellen aangemeten.

Zo is het mogelijk om, met het geven van goed gehoor, de kwaliteit van heel veel levens – klein en groot- te verbeteren. 

De missie van Starkey Hearing Foundation

Jaarlijks 100.000 hoortoestellen

Ieder jaar verzamelen we méér dan 100.000 hoortoestellen en starten er nieuwe hoorprojecten in de armste landen van de wereld.

De missie van Starkey Hearing Foundation


"Alone we can't do much. Together we can change the world."