Advies zien

Advies over zien

Dat je kunt kijken lijkt soms vanzelfsprekend. Maar je ogen zijn hele interessante en complexe organen waar veel over te vertellen valt. Wat je ook wilt weten over je ogen en over zien, je vindt er wel wat over bij ons!

Bekijk alle zien advies

Advies over horen

Advies over horen

Wij nemen je gehoor heel serieus. Want je hoort er prachtige dingen mee. Maar hoe werkt dat gehoor nu eigenlijk? Alles wat je wilt weten over horen vind je op onze adviespagina's.

Bekijk alle hoor advies

Advies brillen

Tips over brillen

Wauw! Wat een groot assortiment brillen is er beschikbaar... Soms weet je gewoon niet wat je moet kiezen. We helpen je graag bij de keuze. Welke soorten brillen zijn er allemaal? Waar moet je op letten bij het aanschaffen en wat past nou het beste bij jou?

Lees alle tips over brillen

Advies lenzen

Alles over lenzen

Begin je net met lenzen of draag je ze al heel lang? Er is veel te vertellen over alle soorten lenzen, de voor- en nadelen van de verschillende types en het gebruik en onderhoud van je lenzen. Lees je mee?

Bekijk alle lenzen advies

Advies zonnebrillenTips over zonnebrillen

Een zonnebril maakt jouw zomeroutfit hélemaal compleet! En een zonnebril maakt je niet alleen mooier, maar helpt ook nog eens om je ogen te beschermen tegen schadelijk uv-licht. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van glazen, coatings en type brillen? We adviseren je graag. 

Bekijk alle zonnebrillen advies