Zeker weten dat je goed kunt zien is het belangrijkste voor jou en zeker voor je kind. Er hip uitzien is dan een leuk tweede doel. Geen zorgen. Met onze topkwaliteit glazen en een grote keuze in kinderbrillen, zit je bij Hans Anders altijd goed! Speciaal voor kinderen hebben we nu de Kids Deal. Je koopt voordelig een complete bril, met dunne en sterke glazen incl. kraswerende laag en ontspiegeling. Fijn tijdens het spelen, sporten en ravotten. Top voor kids dus!

Eigenmerkmontuur + dunne glazen (index 1.6) vanaf 59,-.

Merkmontuur + dunne glazen (index 1.6) vanaf 89,-.

Merk montuur

Kies samen met je zoon of dochter het favoriete montuur. Je kunt kiezen uit alle Hans Anders eigenmerk monturen. En dat zijn er een hoop! Bekijk online alvast de collectie en stuur je favoriete monturen naar de winkel bij jou in de buurt. Kies je voor een merkmontuur, dan heb je een Kids Deal vanaf 89,-.

Kies je favoriete montuur

Dun, sterk en compleet

Dunnere glazen hebben veel voordelen, naast dat ze een stuk dunner en lichter zijn. Je zou het misschien niet verwachten, maar ze zijn ook sterker, kras- én slijtvaster. Standaard voorzien van een UV-filter. Een top idee dus voor een kinderbril. En met de Kids Deal heb je al een complete bril met extra dunne en sterke glazen (index 1.6) voor slechts 59,-.

Kies je favoriete montuur

Voorwaarden Kids Deal

De Kids Deal geldt t/m 31 december 2024 in alle Nederlandse Hans Anders winkels voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar. Het aanbod is gebaseerd op een eigenmerk montuur t.w.v. 39,- en verdunde enkelvoudige glazen (index 1.6) met kraswerende laag en ontspiegeling. Kies je voor een merkmontuur t.w.v. 69,- dan geldt de Kids Deal voor 89,- en bij een montuur van 79,- geldt de Kids Deal van 99,-. Voor andere monturen, nóg dunnere glazen en extra glasopties geldt een meerprijs. Hans Anders Basic collectie vanaf 19,- is van deze actie uitgesloten.