Kids Deal - Een hippe bril met sterk voordeel

Zeker weten dat je goed kunt zien is het belangrijkste voor jou en zeker voor je kind. Er hip uitzien is dan een leuk tweede doel. Geen zorgen. Met onze topkwaliteit glazen en een grote keuze in kinderbrillen, zit je bij Hans Anders altijd goed! Speciaal voor kinderen hebben we nu de Kids Deal. Je koopt voordelig een complete bril, met dunne en sterke glazen incl. kraswerende laag en ontspiegeling. Fijn tijdens het spelen, sporten en ravotten. Top voor kids dus!

Eigenmerkmontuur + dunne glazen (index 1.6) vanaf 219,- nu vanaf 59,-.
Merkmontuur + dunne glazen (index 1.6) vanaf 239,- of 259,- nu vanaf 79,-.

  • Eigenmerkmontuur

    Kies samen met je zoon of dochter het favoriete eigenmerk kindermontuur. Je kunt kiezen uit alle Hans Anders eigen merk kindermonturen. En dat zijn er een hoop! Bekijk online alvast de collectie en stuur je favoriete monturen naar de winkel bij jou in de buurt. Kies je voor een merkmontuur, dan heb je een Kids Deal voor 79,- of 99,-.

  • Dun, sterk en compleet

    Dunnere glazen hebben veel voordelen, naast dat ze een stuk dunner en lichter zijn. Je zou het misschien niet verwachten, maar ze zijn ook sterker, kras- én slijtvaster. Standaard voorzien van een UV-filter. Een top idee dus voor een kinderbril. En met de Kids Deal heb je al een complete bril met extra dunne en sterke glazen (index 1.6) voor slechts 59,-.

Voorwaarden Kids Deal

De Kids Deal geldt voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar van 27 januari t/m 31 december 2021

Lees meer