Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

- 50% op een complete bril
€ 189,00
- 50% op een complete bril
- 50% op een complete bril
€ 169,00
- 50% op een complete bril
€ 109,00
- 50% op een complete bril
€ 179,00
- 50% op een complete bril
€ 189,00
- 50% op een complete bril
€ 159,00
- 50% op een complete bril
€ 169,00
- 50% op een complete bril
€ 149,00
- 50% op een complete bril
€ 169,00
- 50% op een complete bril
€ 109,00
- 50% op een complete bril
€ 179,00
- 50% op een complete bril
€ 149,00
- 50% op een complete bril
€ 189,00
- 50% op een complete bril
€ 209,00
- 50% op een complete bril
€ 189,00
- 50% op een complete bril
€ 149,00
- 50% op een complete bril
€ 129,00

Ray-Ban bril kopen

Waar let je op als je een bril koopt? Voor veel mensen is de kleur, de vormgeving en het model van het montuur het belangrijkst. Wat je zeker niet mag vergeten, is de optische kwaliteit van de glazen.

Kies je voor een exemplaar uit de Ray-Ban brillen collectie, dan zit je op alle terreinen goed. Ooit begon Ray-Ban als onderdeel van de Amerikaanse firma Bausch & Lomb, een van de wereldleiders op het gebied van optiek. Wil je een Ray-Ban bril kopen, dan weet je dat je kiest voor innovatie, een mooie en tijdloze vormgeving en niet te vergeten, de optische kwaliteit.

 

Hans Anders & Ray-Ban

Hans Anders biedt een ruim assortiment van de allernieuwste Ray-Ban monturen en brillen, maar ook Ray-Ban zonnebrillen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de iconische en nog steeds zeer populaire Ray-Ban modellen Aviator, Wayfarer en Round?

De retro Clubmaster is zelfs hét model voor dit voorjaar. Ook is er keuze uit de trendy Youngster, de innovatieve Tech en de sportieve Active collectie van Ray-Ban. Alle modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en materialen.

De Ray-Ban monturen hebben lichtgewicht materialen, easy-to-wear vormen en extra grip op de oor- en neustips. De collectie is voor mannen en vrouwen. Ook voor de kleintjes heeft Hans Anders een mooie Ray-Ban collectie, zodat de kids net zo cool kunnen zijn als papa en mama.

 

Over Ray-Ban

In 1929 laat de Amerikaanse Air Force onder leiding van Generaal MacCready een zonnebril ontwerpen die tegen de extreme condities bestand is waar piloten mee te maken hebben. Het model is een Aviator met G15 lenzen.

De naam Ray-Ban werd officieel als merk gedeponeerd in 1937 en dit wordt dan ook gezien als de geboorte van het merk. Sindsdien heeft het merk grote faam verworven doordat vele grote namen de zonnebrillen hebben gedragen in hun films. De Aviator in “Top Gun” of de Wayfarer uit “Blues Brothers” zijn hiervan de bekendste voorbeelden.

 

Ray-Ban bril voor dames

Ray-Ban brillen voor dames zijn zo vormgegeven dat de vrouwelijke vormen van je gezicht optimaal uitkomen. Afhankelijk van de vorm van je gezicht kun je kiezen uit verschillende monturen die vrouwen ook echt vrouw laten zijn, omdat ze alle mooie gelaatstrekken versterken in plaats van maskeren.

Kies je voor een Ray-Ban bril op sterkte, dan is de optische kwaliteit van gegarandeerd van hoog niveau. Kijk eens tussen de nieuwe collectie en bepaal bij welke outfit je welke bril kunt combineren. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan al onze damesbrillen.

 

Ray-Ban bril voor heren

Wie aan Ray-Ban brillen voor heren denkt, ziet misschien de tijdloze klassiekers die in de jaren 40 tot en met de jaren 60 via films de wereld veroverden. Wie kent de klassieke pilotenbril, de Ray-Ban Aviator nou niet?

Ook de normale brillen van Ray-Ban hebben een unieke montuurvorm. Ray-Ban brillen voor mannen geven je vaak een stoere en onafhankelijke uitstraling en als dit goed bij je past, zoek dan eens in onze monturen naar een model dat het best bij de vorm van jouw hoofd past. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan al onze herenbrillen.

 

Ray-Ban bril op sterkte

De naam Ray-Ban is in de volksmond vooral verbonden met Ray-Ban zonnebrillen, die vaak geleverd worden met plano glazen, dus met glazen zonder sterkte. Maar als je echt een bril van onbesproken optische kwaliteit nodig hebt, kijk dan zeker bij Ray-Ban brillen op sterkte. Het maakt niet uit of je verziend of bijziend bent of hoe sterk je correctie is.

De glazen zijn van topkwaliteit en ook als je bijvoorbeeld multifocale glazen draagt, kun je kiezen voor Ray-Ban. Maak een afspraak voor een gratis oogmeting in de winkel bij jou in de buurt.

 

Ray-Ban brillen modellen

Heb je een voorkeur voor een bepaalde Ray-Ban bril? Ga je voor een meer sportieve montuurvorm of voor een rustig model? De verschillende modellen vind je in verschillende prijsklassen afhankelijk van het type model.

 

Ray-Ban bril kopen

Wil je leuke Ray-Ban brillen online kopen? In onze collectie vind je mooie Ray-Ban brillen voor meisjes en stoere Ray-Ban brillen voor jongens. Als je precies op de hoogte bent van jouw sterkte, kun je met vertrouwen je Ray-Ban brillen online uitzoeken en vervolgens het model bestellen die het beste beantwoordt aan jouw wensen.

Ray-Ban brilmonturen zijn bij Hans Anders al te koop vanaf 129 euro per montuur. De collectie voor kids heeft een prijs van 99 euro per montuur. De uitgebreide montuur collectie van Ray-Ban is online te bekijken en te passen in de virtuele paskamer en zelfs te bestellen als enkelvoudige bril.

Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkels om te collectie te bekijken en te passen. Bestel je nieuwe Ray-Ban bril eenvoudig op de website of kom langs in een van onze winkels.