Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof is nodig als je lenzen draagt die langer dan één dag gebruikt kunnen worden, zoals weeklenzen of maandlenzen. Je gebruikt de vloeistof om je lenzen goed schoon te maken en je kunt de lenzen in de vloeistof bewaren.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Easy Wear

Sensitive

€ 20,-

Easy Wear

Easy one

€ 15,-

Easy Wear

Easy Rub

€ 18,-

Easy Wear

System 1 & 2

€ 13,50

De eigenschappen van lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof is noodzakelijk om te gebruiken als je weeklenzen of maandlenzen draagt. Je maakt er je lenzen mee schoon en bewaart je lenzen in de vloeistof. Als je lenzen draagt, bouwen je ogen de hele dag eiwitten op. Om deze eiwitten (proteïnene) te verwijderen, is het belangrijk dat iedere contactlens dagelijks wordt schoongemaakt met een daarvoor geschikte lenzenvloeistof. Een goede lenzenvloeistof doodt daarnaast ook bacteriën. Zo zorg je goed voor je ogen, voorkom je ooginfecties en heb je natuurlijk iedere dag scherp zicht.

Verschillende soorten lenzenvloeistof

Er zijn twee soorten lenzenvloeistof systemen. Soms worden er twee soorten lenzenvloeistof gebruikt: één om lenzen de desinfecteren (dit kan ook in de vorm van een tablet) en één om de lenzen in te bewaren. Bij Hans Anders vind je alle soorten lenzenvloeistof. Vaak wordt gebruik gemaakt van een alles-in-één vloeistoffen voor contactlenzen. Hans Anders biedt verschillende varianten van beide soorten aan.  Onze deskundige lenzenspecialisten adviseren u graag over de lenzenvloeistof die het beste past bij jou, je ogen en je contactlenzen.

Lenzenvloeistof bij Hans Anders kopen

Je kunt bij Hans Anders gemakkelijk online en in de winkels je lenzenvloeistof bestellen.  Lenzenvloeistof van ons eigen merk Easy Wear er al vanaf 3,25 per flesje. Onze lenzenspecialist denkt graag met je mee over de ideale lenzenvloeistof. Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een lenzenspecialist in de buurt.