Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Beste keuze
€ 33,00
€ 14,95
€ 16,95
Voordelige keuze
€ 16,95
€ 13,95

Lenzenvloeistof is noodzakelijk om te gebruiken als je weeklenzen of maandlenzen draagt. Je maakt er je lenzen mee schoon en bewaart je lenzen in de vloeistof. Als je lenzen draagt, bouwen je ogen de hele dag eiwitten op. Om deze eiwitten (proteïnen) te verwijderen, is het belangrijk dat iedere contactlens dagelijks wordt schoongemaakt met een daarvoor geschikte lenzenvloeistof. Een goede lenzenvloeistof doodt daarnaast ook bacteriën. Zo zorg je goed voor je ogen, voorkom je ooginfecties en heb je natuurlijk iedere dag scherp zicht.

Of je nu harde of zachte lenzen draagt, is het aan te raden om lensvloeistof te gebruiken. Hiermee kun je onder andere jouw contactlenzen reinigen. Ook zorgt speciale lenzenvloeistof ervoor dat je lenzen kunt bewaren zonder dat ze uitdrogen of beschadigd raken. Verder maakt contactlensvloeistof het inbrengen van een lens een stuk gemakkelijker en houdt het je oog vochtig. Voor al deze doelen zijn er aparte lenzenvloeistoffen verkrijgbaar. Dat maakt het best lastig om de beste lenzenvloeistof te kiezen. Gelukkig hebben fabrikanten daar een oplossing voor: de combi vloeistof. Hierin zitten verschillende soorten lensvloeistoffen verenigd. Zo weet je zeker dat je een goede lenzenvloeistof hebt.

 

Verschillende soorten lenzenvloeistof

Er zijn twee soorten lenzenvloeistof systemen. Soms worden er twee soorten lenzenvloeistof gebruikt: één om lenzen te desinfecteren (dit kan ook in de vorm van een tablet) en één om de lenzen in te bewaren. Bij Hans Anders vind je alle soorten lenzenvloeistof. Vaak wordt gebruik gemaakt van een alles-in-één vloeistoffen voor contactlenzen. Hans Anders biedt verschillende varianten van beide soorten aan. Onze deskundige lenzen specialisten adviseren u graag over de lenzenvloeistof die het beste past bij jou, je ogen en je contactlenzen.

 

Lenzenvloeistof voor harde lenzen

Wanneer je harde lenzen draagt, dan is het belangrijk om ze goed te onderhouden en schoon te houden met speciale contactlenzen vloeistof voor harde lenzen. De samenstelling van dit middel is er namelijk op gericht om zo lang mogelijk plezier van je harde lenzen te hebben en om vooral je ogen in goede conditie te houden. Gebruik daarom nooit zomaar een lensvloeistof en neem voor harde lenzen een speciale harde lenzen vloeistof.

 

Lenzenvloeistof voor zachte lenzen

Ook zachte contactlenzen hebben hun eigen lenzenvloeistoffen. In zachte lenzen vloeistof zitten namelijk andere ingrediënten dan in een vloeistof voor harde lenzen. Contactlenzen Vloeistof voor zachte lenzen is speciaal geschikt voor het materiaal van zachte lenzen dat anders is dan die van harde lenzen. Zorg dus dat je de beste lenzenvloeistof voor zachte lenzen neemt.

 

Lenzenvloeistof voor gevoelige ogen

Als je ogen gevoelig zijn, kun je last krijgen van droge ogen. In dat geval biedt een lenzenvloeistof voor droge ogen een oplossing. Deze verbetert de traanfilm, waardoor je ogen vochtig genoeg blijven. Kies dus de beste lenzenvloeistof voor droge ogen voor een optimaal zicht en hoog draagcomfort van je lenzen.

 

Merken lenzenvloeistoffen

Omdat iedere lensdrager zijn eigen voorkeur heeft, zijn er allerlei soorten merken lenzenvloeistoffen. Voor welk merk men kiest, hangt vaak voornamelijk af van de prijs en de soort lenzen.

 

Goedkope lenzenvloeistof

Een goede lenzenvloeistof voor contactlenzen hoeft dus niet altijd duur te zijn. Behalve de optie voor een huismerk zijn er soms ook interessante aanbiedingen, waardoor je dankzij hoge kortingen lenzenvloeistof van bekende merken voordelig kunt kopen. Ook kunnen wij je goedkope lenzenvloeistof aanbieden, doordat wij de lenzenvloeistof rechtstreeks leveren.

 

Lenzenvloeistof kopen

Wanneer je lenzen draagt en lenzenvloeistof nodig hebt, kijk dan gerust rond in onze onlineshop. Je zult zien dat wij een groot aanbod aan allerlei soorten lenzenvloeistoffen hebben. Voor zachte en harde lenzen, voor gevoelige ogen en van allerlei soorten merken zitten in ons assortiment. Kies dus de beste lenzenvloeistof voor jou uit. Daarna is lenzenvloeistof bestellen zo geregeld via onze online shop!

Je kunt bij Hans Anders gemakkelijk online en in de winkels je lenzenvloeistof bestellen.  Onze lenzenspecialist denkt graag met je mee over de ideale lenzenvloeistof. Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een lenzenspecialist in de buurt.