Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Hoortoestelbatterijen bestelt u eenvoudig online

Als u een hoortoestel draagt hebt u regelmatig nieuwe batterijen nodig. Bij Hans Anders kun je deze in de winkel, maar ook heel eenvoudig online bestellen. De hoortoestelbatterijen van Easy Hear zijn kwikvrij.

Batterijtjes gehoorapparaten

We hebben alle typen batterijen voor uw hoortoestel in ons assortiment. En kwikvrij, dus beter voor het milieu. Zo heeft u keuze uit de hoortoestelbatterijen van Easy Hear in type A312, A10, A13 en A675. De batterijen zijn zowel in de winkel als online te bestellen.

U herkent de batterijen aan de kleur van de verpakking. - Batterij type A312 is een verpakking met een bruin accent - Batterij type A10 heeft een verpakking met een geel accent - Batterij type A13 heeft een verpakking met een oranje accent - Batterij type A675 heeft een verpakking met een blauw accent

Goedkope hoortoestelbatterijen

Bij ons krijgt u altijd de beste kwaliteit en u betaalt een scherpe prijs voor 6 batterijen. De hoorbatterijen zijn ook verkrijgbaar in een voordelige multiverpakking van 18 stuks.

Hoortoestelbatterijen kopen

De hoortoestelbatterijen van Easy Hear zijn zowel in alle Hans Anders winkels als op de webshop verkrijgbaar.

Online bestellen kan heel eenvoudig via hansanders.nl. Zo heeft u altijd hoortoestelbatterijen op voorraad. Wel zo handig. Klik op de batterijen die u nodig heeft voor uw gehoortoestellen, maak de bestelling compleet, en de batterijen worden bij u thuis afgeleverd. Zo hoeft u niet meer de deur uit.

U kunt natuurlijk ook altijd uw batterijen voor uw hoortoestellen in onze winkel kopen. Of laat u adviseren door een audicien bij een winkel bij u in de buurt.

Verleng de levensduur van uw batterijtjes

Volg onze tips om langer met uw batterijtjes te kunnen doen. Deze tips zijn uiteraard niet van toepassing als u een oplaadbaar hoorapparaat heeft.

Tip 1: bewaar uw batterijen correct

Batterijen worden beïnvloed door omgevingsfactoren. Om de levensduur te verlengen, bewaart u ze het best op kamertemperatuur en in het donker. Bewaar ze liever niet bij voorwerpen zoals kleingeld of sleutels. Deze kunnen een kortsluiting veroorzaken in de batterij.

Tip 2: verwijder de folie pas bij gebruik

De batterijen die tegenwoordig worden gebruikt in hoorapparaten, zijn zogenaamde MF-batterijtjes, omdat ze compatibel zijn met hoorapparaten met een wireless functionaliteit.

Ze worden geactiveerd als ze in aanraking komen met zuurstof. Daarom zit er een beschermfolie over de batterijtjes. Verwijder die pas als u de batterij gaat gebruiken. Laat de batterij vervolgens een paar minuten rusten voor u ze in het toestel doet. Dat maakt dat de batterij zuurstof kan opnemen.

Tip 3: laat een lege batterij niet zitten

Batterij leeg? Laat die dan niet in uw hoortoestel zitten. Ze kunnen gaan lekken en uw toestel beschadigen.

Tip 4: Onderhoud de batterijlade

Het vervangen van het batterijtje is het ideale moment om de batterijlade even schoon te maken en stofjes te verwijderen. Zo kan vuil zich niet ophopen op de batterij-aansluiting en vermijdt u dat het contact niet goed meer werkt.