Red Friday: 50% korting of 3=1 op brillen • 25% korting en gratis verzending op alle contactlenzen • 2 hoortoestellen 0 euro
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Leesbrillen

Leesbril nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment leesbrillen. Je kunt een leesbril op maat bestellen, maar ook kiezen voor een setje van 3 standaard leesbrillen. Bestel je je bril online, en wij bezorgen hem bij je thuis.

€ 2,95
€ 2,95
€ 2,50

Leesbrillen op verschillende sterktes

Heb je moeite om de kleine letters scherp te zien tijdens het lezen? Misschien zijn jouw ogen achteruit gegaan en ben je toe aan een leesbril. Weet je niet welke leessterkte je hebt? Kom langs voor een een gratis oogtest in de winkel bij jou in de buurt.

Onze deskundige specialist test je ogen en voorziet je van uitgebreid advies over welke leesbril het beste bij je past. Kies daarna een bril in de winkel, of surf op je gemak door ons assortiment op onze website.

Trendy leesbril-monturen

Je hebt een leesbril misschien niet de hele dag op, maar je wilt er natuurlijk altijd geweldig uitzien. Met onze trendy leesbrillen kom je altijd goed voor de dag. We hebben moderne modellen, maar ook mooie klassieke leesbrillen.

In het assortiment  van Hans Anders vind je ongetwijfeld een leesbril die bij je past. Metalen monturen, kunststof varianten, een dik montuur of liever een subtiele leesbril met een dunne rand? Het kan allemaal.

Lees je veel op beeldschermen? Bekijk dan eens de voordelen van Easy Read leesbrillen.

 

Een leesbril op maat

Je kunt van elk montuur in de Hans Anders-brillencollectie een leesbril op maat laten maken. Weet je niet precies welke bril het beste bij de vorm van je gezicht en de kleur van je haar past? De experts in onze winkels kunnen je van advies voorzien.

Een ronde leesbril kan mooi zijn, maar hij moet je natuurlijk wel geweldig staan. Hetzelfde geldt voor een retro leesbril of een moderne leesbril.

 

Goedkope leesbrillen

Wat misschien wel het mooiste aan leesbrillen is: ze zijn helemaal niet duur. Wij hebben al sets met 3 leesbrillen vanaf €10,-. Bij ons ben je verzekerd van de kwaliteit van een echte opticien.

We hebben onze leesbrillen uitvoerig getest, dus je weet zeker dat er geen sterkteverschil tussen de glazen zit. Belangrijk, want daar worden je ogen alleen maar slechter van.

 

Leesbrillen voor heren en dames

De meeste kant-en-klare leesbrillen zijn modellen die geschikt zijn voor dames en heren. Als je op zoek bent naar een échte heren leesbril of dames leesbril, dan kun je altijd naar ons volledige brillenassortiment kijken. We kunnen van elke bril een leesbril maken, dus er is er altijd een die perfect bij je past.

 

Heel makkelijk je leesbril online bestellen

Voor een mooie leesbril hoef je het centrum tegenwoordig niet meer in. Je koopt bij ons heel gemakkelijk online een leesbril. Vind de beste leesbril voor jou vanaf je bank, en wij bezorgen hem bij je thuis.