Bril op sterkte

online bestellen

Bril passen

in de online paskamer

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

Leesbrillen

Bij Hans Anders ben je aan het juiste adres voor een nieuwe leesbril. Je kunt een leesbril op maat bestellen, maar ook kiezen voor een setje van 3 standaard leesbrillen.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Leesbrillen bij Hans Anders

Vanaf je 40e levensjaar begint het verouderingsproces van je ogen. Het gevolg is dat je minder scherp gaat zien vanaf een korte afstand. Lezen kan hierdoor moeilijker gaan naarmate je ouder wordt. Een leesbril is hiervoor dé oplossing. Hans Anders biedt een ruime selectie goede, goedkope en betrouwbare leesbrillen, zoals je dat van ons gewend bent. Je vindt je persoonlijke leesbril online in de webshop of in onze winkels door heel het land.

Een leesbril die bij je past

In het leesbrillen assortiment van Hans Anders vind je ongetwijfeld een leesbril die bij je past. Metalen monturen, kunststof varianten, een dik montuur of liever een subtiele leesbril met een dunne rand? Je kunt van elk montuur in de Hans Anders collectie een leesbril op maat laten maken.Bekijk het assortiment leesbrillen nu online.

Welke sterkte leesbril?

Om erachter te komen welke leessterkte je nodig hebt, ben je van harte welkom voor een gratis oogtest in een van onze filialen. Onze deskundige specialisten staan klaar om je ogen te testen. Daarna kun je een leesbril op maat uitkiezen in de winkel of zelfs online in onze webshop bestellen.

Online een leesbril kopen?

De leesbrillen van Hans Anders zijn altijd voordelig. Je vindt bij ons al kant en klare leesbrillen vanaf €10,- voor een set van drie stuks. Ook kun je alle andere monturen uit de collectie als leesbril met je sterkte bestellen. Je vindt bij Hans Anders ongetwijfeld de leesbril die bij jou en je ogen past.