Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Maandlenzen

Maandlenzen zijn comfortabele, zachte contactlenzen die je 30 dagen kunt dragen. Bij Hans Anders zijn ze niet alleen van goede kwaliteit maar ook voordelig, want je hebt ze al 2,35 per maand (per oog).

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Biofinity

Biofinity

€ 30,-

Proclear

Proclear

€ 19,10

Avaira

Avaira

€ 24,50

Soflens

Soflens 59

€ 22,60

Purevision

PureVision

€ 32,30

Maandlenzen bij Hans Anders

Maandlenzen kunnen meerdere weken achter elkaar gebruikt worden. Ze zijn net als daglenzen dun, zuurstofdoorlatend en hebben een hoog draagcomfort. Maandlenzen dragen is voordelig, want het is al mogelijk vanaf 2,35 euro (per oog, per maand).

Keuze uit verschillende soorten maandlenzen

Bij Hans Anders kun je zowel in onze winkels als online terecht voor diverse soorten maandlenzen van verschillende materialen. We hebben enkelvoudige en multifocale contactlenzen die zijn gemaakt van siliconen of siliconen hydrogel, met verschillende waterpercentages en zuurstofdoorlatendheid. Zo is er voor ieder oog en iedere voorkeur de perfecte maandlens te vinden, van ons eigen merk Easy Wear tot bekende topmerken. Je kunt ook bij Hans Anders terecht als je maandlenzen met cilinder (torische lenzen) nodig hebt!

Eigenschappen van maandlenzen

Maandlenzen draag je overdag. Als je naar bed gaat, doe je de lenzen uit. Het is belangrijk voor de gezondheid van je ogen om ze na gebruik goed schoon te maken met lenzenvloeistof en ze daarna te bewaren in een lenzendoosje.

Maandlenzen kopen

Maandlenzen kun je bij Hans Anders gemakkelijk online en in de winkels bestellen. Ze zijn er al vanaf 2,35 euro (per oog, per maand). Kijk ook eens naar ons Lens Totaal Plan, waarmee je gemakkelijk en voordelig je lenzen en vloeistof bij elkaar spaart. Wil je je ogen laten controleren of advies over de maandlenzen die het beste bij jou en je ogen passen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een deskundige lenzenspecialist bij jou in de buurt. Ook als je vragen hebt over je lenzen of een extra controle nodig hebt, ben je altijd welkom bij onze specialist.