Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Wil je een sportbril op sterkte, maak dan een afspraak in jouw Hans Anders vestiging
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
€ 149,00
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
€ 79,00
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting
€ 79,00
in de winkel ook op sterkte verkrijgbaar 30% korting

Het voordeel van een sportbril (op sterkte)

Is een speciale bril nodig tijdens het sporten? Jazeker! Want een sportbril heeft veel voordelen ten opzichte van een normale bril tijdens het sporten. Om te beginnen is deze zo gemaakt dat hij niet zomaar van je gezicht afglijdt. Daarnaast zijn sportbrillen gemaakt van licht materiaal, waardoor je bijna niet in de gaten hebt dat je een bril op hebt.

Een sportbril beschermt je ogen tegen wind, regen, stof en vliegjes. En bij sporten zoals mountainbiken of trailrunnen is de kans op een takje in je oog ook een stuk kleiner wanneer je een sportbril draagt.

Sportbrillen op sterkte

Draag je een bril op sterkte? Dan is een sportbril op sterkte een goed idee. Je slaat hiermee zelfs twee vliegen in één klap: je profiteert van perfect zicht én je beschermt je ogen. Dat maakt het sporten een stuk veiliger! De DRIIVE brillen zijn ontwikkeld als fietsbril op sterkte, maar zijn ook voor andere sporten zeer geschikt.

Onze DRIIVE PRO sportbrillen hebben een speciale clip waardoor deze op sterkte gemaakt kan worden. De sportbrillen op sterkte zijn te bestellen bij jouw Hans Anders vestiging. De clip is natuurlijk ook te verwijderen zodat je de bril ook met lenzen kunt gebruiken. Weet je niet precies welke sterkte je nodig hebt of wil je een DRIIVE sportbril op sterkte bestellen? Maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting in de Hans Anders winkel bij jou in de buurt.

DRIIVE sportbrillen

Beleef de ultieme sportervaring en sensationeel zicht. De DRIIVE sportbrillen zijn extreem lichtgewicht, ook op sterkte verkrijgbaar.

Innovatieve sportbrillen voor een Hans Anders prijs: dat zijn de sportbrillen van DRIIVE. De collectie is perfect voor wielrennen en andere sporten voor hem én haar.

Samenwerking met Team DSM-Firmenich

Het merk DRIIVE is ontwikkeld door de experts van Team DSM-Firmenich en Hans Anders. Met een bril van DRIIVE beleef je de ultieme sportervaring en geniet je van een topprestatie. Wil jij ook sensationeel 180 graden zicht en een perfecte pasvorm ervaren, ga dan voor één van onze sportbrillen.

Één bril voor elke weersituatie

Met de PRO SPORT krijg je gratis een complete set bio-polycarbonaat glazen meegeleverd. De drie verschillende glazen zijn makkelijk zelf te verwisselen. Je ontvangt bij de PRO SPORT de volgende glazen:

Meekleurende glazen: categorie 0 tot 3 (82% - 10% lichtdoorlatend). De glazen worden lichter of donkerder bij veranderende lichtomstandigheden.
Donkere spiegelglazen: categorie 3, spiegelend voor in de zon: 16% lichtdoorlatend.
Transparante glazen: voor bewolkt weer, binnen, of in het donker: 100% lichtdoorlatend (anti-reflectie).

Een DRIIVE sportbril kopen bij Hans Anders

DRIIVE sportbrillen koop je bij Hans Anders vanaf 79 euro. De collectie is online te bekijken en bestellen. Wil je een DRIIVE bril passen of gebruiken als sportbril op sterkte? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt, je bent van harte welkom om de collectie te bekijken en te passen.