Benieuwd naar je sterkte?

Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Maak een afspraak oogtest

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online of laat gratis 1 tot 4 monturen naar de dichtstbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Lees de actievoorwaarden

De actie geldt t/m 31 december 2024 in alle Nederlandse Hans Anders winkels (niet in de webshop) bij aankoop van 1 complete bril. Bij 2 of meer brillen geldt de actie '2e en 3e bril gratis'. De actie geldt bij aankoop van een complete bril (dus minimaal voorzien van kraswerende laag en ontspiegeling) met keuze uit onze hele collectie monturen. Bij het berekenen van de totale korting op de bril wordt eerst de brilvergoeding van de zorgverzekeraar verrekend en daarna datzelfde bedrag als korting van Hans Anders. Als het totale voordeel (brilvergoeding plus korting Hans Anders) hoger is dan het aankoopbedrag, wordt er geen geld teruggegeven. De bril eindigt dan dus op 0 euro. Het recht op vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden en reeds gedeclareerde kosten. De gegevens van de zorgverzekeraar zijn altijd leidend. De actie geldt niet voor reeds bestelde brillen, merkglazen, veiligheidsglazen en in combinatie met andere acties zoals ‘de 2e bril gratis’, het Briltotaalplan en voordeelregeling met zorgverzekeraars en andere partijen.

Indien u een persoonlijk aanbod van ons heeft ontvangen, prevaleert de datum in dit persoonlijke aanbod boven de looptijd hier vermeld. Voor al het overige zijn de voorwaarden gelijk.


Bij een aantal aanvullende polissen van de zorgverzekeraars Menzis en Zilveren Kruis heeft u recht op 1 basis of uitgebreide bril zonder bijbetalen. U krijgt van ons dan een speciale korting over onze reguliere prijzen. Het is niet mogelijk om deze korting in combinatie met andere actie en voordeelregelingen van Hans Anders te combineren.