Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

20% korting
20% korting
€ 13,95
20% korting
20% korting
€ 14,95
20% korting
€ 13,95
20% korting
€ 13,95
20% korting
€ 13,95
20% korting
€ 13,95
20% korting
€ 13,95
20% korting
20% korting
20% korting
20% korting
20% korting
20% korting
20% korting
€ 7,00

Oordoppen van alpine

Alpine is de nr. 1 in gehoorbescherming. Je vindt in ons ruime assortiment oordoppen die je oren beschermen in elke situatie: of je ze nu wilt gebruiken voor motorrijden, slapen, reizen of feesten, je vindt altijd een paar oordoppen of oorkappen waar jij naar op zoek bent. 

Oordoppen om te slapen

Een gebroken nacht door herrie van de buren of een snurkende partner. We hebben er allemaal wel eens last van. Slaapoordoppen zijn de oplossing! Je vindt ze in ons uitgebreide assortiment in diverse soorten, afhankelijk van welke mate van demping je zoekt. Lees meer over de voordelen van slapen met oordoppen

Oordoppen om te zwemmen

Water in je oren kan je vakantiepret goed verpesten. Maar ook tijdens het douchen of badderen kan er water in je oren komen. Dit kan behoorlijk zelfs behoorlijk pijnlijk zijn. Voorkom water in je oren door de speciale oordoppen van Alpine te gebruiken: Alpine SwimSafe. Deze oordopjes voorkomen dat er water in je oren komt en verkleinen de kans op een oorontsteking. Een extra voordeel is dat harde geluiden gedempt worden, zoals van een druk zwembad of het suizen van de wind tijdens een surfsessie. Lees meer over zwemmen met oordoppen.

Oordoppen voor feesten en muziek

Tijdens een concert of festival staat de muziek vaak erg hard en kun je al binnen een kwartier blijvende gehoorschade oplopen. Misschien ben je wel eens thuisgekomen van een feest en hoorde je een harde piep in je oren. Dit kan al een beschadiging aanduiden. Opletten dus! Gelukkig kun je met de Alpine Partyplug oordoppen toch genieten van het uitgaan en de muziek, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je gehoor. Dankzij een akoestisch filter in de oordoppen wordt het geluidsniveau teruggebracht naar een veilig niveau, zonder dat je de beleving van de muziek mist. 

Gehoorbescherming voor kinderen

Het gehoor van baby's en peuters is nog in ontwikkeling en daardoor erg kwetsbaar. De speciaal ontwikkelde Pluggies van Alpine zijn gemaakt om de oren van je kleintje te beschermen. Met dit handige hulpmiddel kun je met een gerust hart op pad met je kleintje naar een festival, optocht, kermis of welk ander uitstapje met veel herrie. Een extra voordeel is, dat je kindje ook gelijk wat minder prikkels binnenkrijgt, waardoor hij niet zo snel schrikt of erg vermoeid zal raken. 

We helpen je graag aan de juiste gehoorbescherming

Slaap als een roos of feest als een beest. Alpine heeft voor iedere situatie geschikte oordoppen of oorkappen. Bestel ze via onze website of kom lang in de winkel voor advies op maat.