Gratis verzending

vanaf 50,-

Veilig bestellen

en veilig betalen

Gratis afspraak

in al onze winkels

Snelle levering

thuis of in een filiaal

Hooraccessoires

Bij Hans Anders zijn er diverse hooraccessoires verkrijgbaar, zoals onderhoudsmiddelen voor een hoortoestel en diverse hoorhulpmiddelen.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Easy Hear

Perfect Dry

€ 39,95

Audiol Swim

Audiol Swim

€ 14,95

HL Healthcare Ltd

Audiol Spray

€ 9,99

Hooraccessoires online bestellen

Bij Hans Anders kun je diverse hooraccessoires online bestellen. In ons assortiment vindt u talrijke producten, zoals sprays, borstels, doekjes, reinigingstabletten en complete reinigingssets.

Het goed reinigen en onderhouden van uw hoortoestel is belangrijk voor uw oren en voor de levensduur van uw toestel. Vocht en vuil zorgen ervoor dat uw hoortoestel minder goed functioneert. 

Daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan het onderhoud van uw toestel.

Droogbox hoortoestellen

Het goed drogen van uw hoortoestel is minstens zo belangrijk .In de Hans Anders webshop vindt u producten voor het drogen van uw gehoorapparaat, zoals bijvoorbeeld droogtabletten en droogboxen. Uw hoortoestel drogen kan eenvoudig en het verlengt de levensduur van uw toestel.

Bij Hans Anders worden twee droogboxen verkocht. De Perfect Dry droogbox is een electrische droogbox die ervoor zorgt dat het vocht in uw hoortoestellen verdampt. Als u uw hoortoestel iedere avond in de droogbox legt verkleint u de kans op storingen in uw hoortoestel aanzienlijk. Naast de Perfect Dry is er ook de PerfectDry Lux. Deze droogbox heeft een extra functie. De PerfectDry Lux  is speciaal ontworpen om uw hoortoestellen snel én optimaal te laten drogen en tevens te desinfecteren door middel van UV-C licht.

Bestel de PerfectDry of PerfectDry Lux eenvoudige online. Of laat u adviseren door onze audicien in de winkel. Bel voor een afspraak 0800-0075 (gratis)

Reinigen hoortoestellen

Naast de PerfectDry en de PerfectDry Lux droogbox hebben we nog diverse reinigingsmiddelen zodat u uw hoortoestel(len) goed reinigen en deze langer meegaan, zoals reinigingsspray, reingingstabletten, reinigingsdoekjes. Afhankelijk van het type hoortoestel geven wij graag advies over welk type reiniging het beste is. Zo heeft een in het oor hoortoestel een andere type reiniging nodig dan een achter het oor hoortoestel.

Slechthorend en zonder storende omgevingsgeluiden genieten van TV of  radio? Dan is een TV gehoorversterker of ringleiding een uitkomst.

Met een TV versterker of ringleiding kunnen slechthorenden met hun hoortoestel het geluid van de televisie en de radio horen zonder dat zij last hebben van storende omgevingsgeluiden. Bij Hans Anders hebben we verschillende TV versterkers en ringleidingen beschikbaar. Onder andere de Sennheiser 840 of 840S. Wilt u meer informatie over deze producten ? Kom dan langs in een van ons winkels, of maak een afspraak met een van onze gediplomeerde audiciens via het gratis telefoonnummer 0800-0075.

Telefoons of deurbelsignalering

Moeite met het voeren van een telefoongesprek of bang dat u de deurbel niet hoort. Ook hier heeft Hans Anders prima oplossingen voor. Denk hierbij aan een Rimini Dect telefoon….