Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Daglenzen

Daglenzen zijn zachte lenzen die een optimaal gebruiksgemak bieden en heel hygiënisch zijn; je draagt ze overdag en na gebruik kun je ze ’s avonds gewoon weggooien. Daglenzen zijn er bij Hans Anders al vanaf 0,39 per dag (per oog).

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Daglenzen bij Hans Anders

Daglenzen geven heel veel gemak en comfort. Je doet ze één keer in en één keer uit en hoeft ze dus niet schoon te maken en opnieuw te gebruiken. Bovendien zijn ze heel gezond en veilig voor je ogen en geven ze helder zicht, juist omdat ze dagelijks vervangen worden.

Keuze uit verschillende soorten daglenzen

Bij Hans Anders kun je zowel in onze winkels als online kiezen uit een ruim assortiment van verschillende soort daglenzen van verschillende materialen. We hebben enkelvoudige en multifocale contactlenzen die zijn gemaakt van siliconen of siliconen hydrogel, met verschillende waterpercentages en zuurstofdoorlatendheid. Zo is er voor ieder oog en iedere voorkeur de perfecte daglens te vinden, van ons eigen merk Easy Wear tot bekende topmerken.

Voordelen van daglenzen

Daglenzen dragen heeft grote voordelen. Zo heb je nooit meer last van vieze of beschadigde lenzen, het zijn de meest hygiënische contactlenzen op de markt. Daarnaast hoef je geen lenzenvloeistof meer aan te schaffen en is het schoonmaken of bewaren van lenzen in een lenzenhouder is voortaan verleden tijd. Daglenzen zijn gemakkelijk af te wisselen met een bril. En verlies je een per ongeluk een lens of gaat je lens stuk? Ook dan zijn daglenzen een uitkomst. Met als eindresultaat: altijd schone contactlenzen en iedere dag scherp zicht.

Daglenzen bij Hans Anders kopen

Daglenzen kun je bij Hans Anders gemakkelijk online en in de winkels bestellen. De prijs van daglenzen is iets hoger dan van maandlenzen, maar daar staat tegenover dat je geen lenzenvloeistof of lenzenhouders meer hoeft te kopen. Daglenzen zijn er al vanaf 0,39 per dag (per oog). Wil je je ogen laten controleren of advies over de daglenzen die het beste bij jou en je ogen passen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een deskundige lenzenspecialist in de buurt. Ook als je vragen hebt over je lenzen of een extra controle nodig hebt, ben je altijd welkom bij onze specialist.