Bril op sterkte

online bestellen

Bril passen

in de online paskamer

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

Bril-accessoires

Op zoek naar bril-accessoires om je bril veilig op te bergen of schoon te maken? Bij Hans Anders vind je een ruim assortiment accessoires voor je bril. Denk aan brillenkokers, brilsprays en complete schoonmaaksets. Je kunt ze online in de webshop bestellen, maar je kunt natuurlijk ook langsgaan bij een Hans Anders-winkel in de buurt.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Hans Anders

Brilspray

€ 2,-

Hans Anders

Sydney Blauw

€ 6,50

Hans Anders

Sydney Groen

€ 6,50

Hans Anders

Sydney Grijs

€ 6,50

Hans Anders

Sydney Paars

€ 6,50

Hans Anders

Sydney Oranje

€ 6,50

Brillenkokers

Het vinden van de ideale brillenkoker lijkt op het eerste gezicht niet zo moeilijk, maar schijn bedriegt. Als hij te klein is, dan past je bril er niet. Is hij te groot, dan neemt hij te veel ruimte in beslag in je rugzak of handtas. Wij zijn op zoek gegaan naar de ideale brillenkoker en we denken hem te hebben gevonden. Door de aflopende bovenkant past nagenoeg elke bril erin, maar is hij toch relatief klein. Een brillenkoker moet natuurlijk ook leuk zijn. Daarom vind je onze brillenkokers in verschillende hippe kleuren.

Hoe maak ik mijn bril schoon?

Je bril schoonmaken is een secuur klusje. Als je de verkeerde middelen gebruikt, kunnen de glazen beschadigt raken. Als je geen middelen gebruikt, is het nagenoeg onmogelijk om van die vervelende vlekken af te komen. Onze brilsprays zijn niet schadelijk voor je brillenglazen. Houd je bril onder koud of lauw stromend water en gebruik de brilspray om vetresten te verwijderen. Droog de brillenglazen niet af met je kleren of theedoek, maar gebruik een schoon microvezeldoekje. Je kunt de bril vervolgens opbergen in een harde brillenkoker of natuurlijk gewoon op je neus zetten.

Zonnebril schoonmaken

Ook voor je zonnebril geldt: wees voorzichtig bij het reinigen ervan. Maak de glazen van je zonnebril alleen schoon met zachte, droge en pluisvrije doek is. Met schoon microvezeldoekje weet je zeker dat je goed zit. Ben je ’s morgens vergeten het microvezeldoekje in je tas te stoppen en heb je toch een oplossing nodig? Kies dan voor een zachte katoenen doek. Veel mensen denken hun T-shirt te kunnen gebruiken voor het reinigen van hun zonnebril, maar daarmee beschadig je de glazen. Let dus goed op.

Bril-accessoire kopen? Dat kan online!

Voor het kopen van een brillenkoker of een brilspray hoef je de bank niet af. Op onze webshop koop je alle bril-accessoires heel makkelijk online. Wij leveren alles thuis bij je af. Ga je liever even langs in de winkel om te checken of die paarse brillenkoker inderdaad perfect bij je nieuwe trui past? Dat kan natuurlijk ook. De opticiens in onze winkels beantwoorden de moeilijkste vragen en voorzien je van goed advies. Er zijn zo’n 250 Hans Anders-winkels, dus er is er altijd eentje in de buurt.