Het festivalseizoen is geopend! En dat betekent dat we onze oren weer extra goed moeten beschermen. Want hoe leuk al die festivals ook zijn, het zou toch zonde zijn om daar gehoorschade op te lopen. Goed dat je hier bent, dus!

Gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming op maat

Otoplastieken. Leuk woord. Beter bekend als op maat gemaakte oordopjes. Maatwerk oordopjes worden, zoals de naam al doet vermoeden, precies voor jouw oor en gehoorgang gemaakt. Zoals alles wat speciaal voor jou gemaakt wordt, zit dat gewoon veel lekkerder. Geen oor is namelijk hetzelfde. En omdat ze zo goed passen, gaan ze vaak veel langer mee dan universele oordoppen.

Speciaal voor de fanatieke festivalgangers onder ons zijn er oordoppen met muziekfilter. Muziekdoppen hebben een breed membraan dempingsfilter, die een vlakke demping geeft. Dat betekent dat je je oren beschermt tegen (te) hard geluid, maar ondertussen alles op een natuurlijke manier blijft horen. Je hoort de muziek dus zoals het bedoeld is, én je kan gewoon gesprekken blijven voeren. Wil je oordoppen op maat laten maken? Maak dan een afspraak bij onze specialist. Gratis en vrijblijvend.

Oordoppen

Wil je geen oordoppen op maat, maar toch je gehoor beschermen tijdens festivals? Bekijk dan onze Noizezz Festival oordoppen. Deze oordoppen hebben een muziekfilter en worden in 4 maten geleverd, zodat er altijd de juiste maat bij zit.