Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Multifocale lenzen

Multifocale lenzen zorgen er voor dat je zowel dichtbij als veraf scherp kunt zien. Perfect als je enkelvoudige lenzen draagt en langzamerhand een leesbril nodigt hebt. Of als alternatief voor een multifocale bril. Bij Hans Anders kun je terecht voor multifocale maandlenzen en daglenzen.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Multifocale lenzen als ideale oplossing


Multifocale lenzen hebben drie scherptegebieden: dichtbij, veraf en er tussenin. Het leesgedeelte middenin de lens zorgt ervoor dat afstanden van dichtbij goed scherp gesteld worden. Vanuit het midden vloeit de lens over naar het buitenste gedeelte van de lens. Dat gebeurt wanneer je ogen zich gaan richten op verdere afstanden. Je hersenen en ogen kunnen makkelijk schakelen tussen de verschillende afstanden met de multifocale lenzen.

De voordelen van multifocale lenzen

Multifocale lenzen hebben grote voordelen voor mensen die een multifocale bril of een leesbril dragen en die sporten, lenzen, autorijden en televisiekijken moeiteloos af willen combineren. Ook het afwisselen van een bril met lenzen, wordt als zeer aangenaam ervaren door onze klanten. Multifocale lenzen zijn geschikt voor vrijwel alle ogen.

Keuze uit multifocale daglenzen en maandlenzen

Bij Hans Anders kun je kiezen uit zachte multifocale daglenzen en zachte multifocale maandlenzen. Daglenzen zijn verkrijgbaar vanaf 0,75 per dag (per oog), maandlenzen zijn er al vanaf 7,50 per maand (per oog). Ook hebben we multifocale Siliconen Hydrogel daglenzen en maandlenzen. Deze contactlenzen hebben een hoog zuurstofgehalte en vochtingheidsgraad waardoor ze comfortabeler aanvoelen.

Multifocale lenzen bij Hans Anders kopen

Je kunt bij Hans Anders gemakkelijk online en in de winkels je multifocale maand- of daglenzen (opnieuw) bestellen. Tip: onze lenzenspecialist controleert je ogen en zoekt samen met jou graag naar de torische lenzen die het beste bij jou en je ogen passen. Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een lenzenspecialist in de buurt. Ook als je vragen hebt over je lenzen of een extra controle nodig hebt, ben je altijd welkom bij onze specialist.