Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

20% korting zonder sterkte
20% korting zonder sterkte
20% korting zonder sterkte

Geen last van de zon met overzetzonnebril

Draag je een bril op sterkte en wil je je ogen graag beschermen tegen fel zonlicht? Dan kun je kiezen voor een zonnebril op sterkte, maar een voorzet zonnebril is vaak een slimme en goedkopere oplossing. Het grote voordeel van een overzetzonnebril of clip-on zonnebril is, dat je hem gewoon op je eigen bril kunt vastklikken. Zo zie je alles scherp én heb je geen last van de zon.

Voordelen van een overzetzonnebril

Een overzetzonnebril is voor veel brildragers een ideaal alternatief voor een zonnebril op sterkte. Het kan lastig zijn om online een zonnebril op sterkte te vinden die niet al te duur is. Zeker als je een sterke afwijking hebt of als je bijvoorbeeld glazen met cilinder hebt.

Een overzetzonnebril is makkelijk op je eigen bril te bevestigen en je blijft alles op de juiste sterkte zien. Je ogen zijn tegelijkertijd beschermd tegen fel zonlicht en UV-straling. Wil je meer weten? Wij hebben de voordelen van overzetzonnebrillen voor je op een rijtje gezet!

 

Koop je overzetzonnebril makkelijk online

Bij Hans Anders vind je een ruime collectie overzetzonnebrillen met gepolariseerde glazen voor dames en heren van het merk Polaroid. Deze brillen bevatten polariserend glas dat de volgende voordelen met zich meebrengt:

 

Overzetbrillen voor heren

Onze online collectie biedt een ruime keuze in overzet zonnebrillen voor heren. Je kunt kiezen voor een overzetzonnebril die je op één punt boven de neus vastklikt op je eigen bril. Deze overzetbrillen zijn geschikt voor monturen van metaal. Als je een bril met een kunststof montuur hebt, dan kun je ook complete overzetbrillen krijgen die je over je eigen bril draagt.

Maak je geen zorgen over de pasvorm: je eigen bril wordt zo goed als onzichtbaar. Daarnaast kun je kiezen voor een overzetzonnebril met pootjes of voor een overzetbril met een elastiek aan de pootjes. Door deze om je hoofd te klemmen voorkom je dat je overzetbril van je neus glijdt.

Wil je toch liever een gewone heren zonnebril of zonnebril op sterkte? Ook daarin heeft Hans Anders een ruim assortiment.

 

Overzetzonnebrillen dames

De nieuwste collecties overzetzonnebrillen voor dames gaan mee met de laatste modetrends op het gebied van gewone brillen en zonnebrillen. Je kunt dus overzetzonnebrillen kopen in elke stijl.

Overzetzonnebrillen zijn, net als gewone zonnebrillen, verkrijgbaar in vele kleuren, met allerlei prints en ook met getinte glazen. Je vindt er dus altijd één die bij jouw stijl past. Let erop dat je overzetzonnebril groot genoeg is om het montuur van je gewone bril te bedekken.

 

Goedkope zonnebril over je bril

Het grote voordeel van overzetzonnebrillen is dat ze goedkoper zijn dan zonnebrillen met glazen op sterkte. Bij ons vind je dan ook een ruime collectie overzetbrillen tegen scherpe prijzen. Zo heb je altijd een goedkope overzetbril bij Hans Anders.

 

Overzetbril kopen

Een overzet zonnebril online kopen gaat heel eenvoudig. Heb je een model gevonden dat bij je past? Bestel eenvoudig online, je kunt hem morgen al in huis hebben! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om in onze winkels te komen passen.

Wil je toch een zonnebril op sterkte of wil je zeker weten dat je huidige bril nog de juiste sterkte heeft? Maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting. Onze opticiens helpen je graag.