Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Check icon Starten
Check icon Winkel en tijd
Check icon Gegevens

Oogmeting + adviesgesprek

 Een winkelafspraak duurt ongeveer 30-45 min

Benieuwd naar hoe scherp jij ziet? Laat je ogen vrijblijvend en deskundig meten door een gediplomeerde opticien (gratis t.w.v. 30,-). Incl advies bij het uitzoeken van een (zonne)bril.

Afspraak maken

Adviesgesprek

 Een winkelafspraak duurt ongeveer 15-30 min

Heb je recent nog een oogmeting gedaan? Tijdens deze afspraak helpt onze adviseur je alleen bij het uitzoeken van een (zonne)bril.

Afspraak maken

Extra informatie

In 8 stappen weten we zo hoe het met jouw zicht staat! Als je al een bril hebt, meten we eerst de sterkte daarvan met een zogenaamde topsterktemeter. Dan voeren we een voormeting uit met de oogmeetcomputer. En we vragen je naar jouw ervaringen en eventuele oogafwijkingen in je familie. Natuurlijk horen we graag wat jouw eigen wensen zijn, want die zijn zeker zo belangrijk.

Met diverse metingen stellen we je gezichtsscherpte (ook wel visus) vast. Dat doen we met een veraf-meting, het bepalen van de cilindersterkte en een dichtbijmeting. Ook checken we de samenwerking tussen je ogen om je dieptezicht te bepalen. En speciaal voor dragers van een multifocale bril, voeren we nog een precisiescan uit. Zo zie je: we zorgen dat we precies in kaart brengen hoe jij ziet!


 

Houd dan je lenzen uit vanaf de avond voor je briloogmeting. Lukt dat niet of heb je geen vervangende bril? Zorg dan dat je je lenzen 30 minuten voor de afspraak uit doet. En neem ze het liefste wel mee naar de afspraak. Zo kunnen we je het beste helpen!

Iedereen vanaf 10 jaar kan een gratis oogmeting laten uitvoeren door een opticien van Hans Anders. Bij kinderen jonger dan 10 jaar zijn de ogen nog zo in ontwikkeling, dat een meting gedaan moet worden door een oogarts. Met die gegevens kun je vervolgens bij ons zo een bril bestellen. Easy!

Om de kosten van de oogmeting hoef je je geen zorgen te maken. Die is bij Hans Anders namelijk helemaal gratis! En toch kun je rekenen op een professionele behandeling want de oogcontrole vindt plaats bij een erkende opticien van Hans Anders.

Zo weet je niet alleen zeker wat precies de waardes zijn van je ogen, maar je kunt ook rekenen op deskundig advies. Handig, je bent dus direct op het goede adres voor informatie over een nieuwe bril of lenzen.

Voor een oogmeting bij Hans Anders kun je eenvoudig online een afspraak maken. Je kunt ook binnenlopen, maar met een afspraak ben je meteen aan de beurt en voorkom je een wachtrij. 

Hoe lang die deskundige oogmeting duurt? In ongeveer 15 minuten voert een gekwalificeerde medewerker de oogmeting uit. En weet jij direct hoe het met je zicht staat! Onze opticiens worden continu getoetst op benodigde kennis en bijgeschoold op de nieuwste technieken.