Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

- 50% op een complete bril
€ 109,00
- 50% op een complete bril
€ 109,00
- 50% op een complete bril
€ 129,00
- 50% op een complete bril
€ 109,00
- 50% op een complete bril
€ 99,00
- 50% op een complete bril
€ 129,00
- 50% op een complete bril
€ 99,00
- 50% op een complete bril
- 50% op een complete bril
€ 99,00
- 50% op een complete bril
€ 99,00
- 50% op een complete bril
- 50% op een complete bril
€ 109,00
- 50% op een complete bril
€ 99,00
- 50% op een complete bril
€ 49,00
- 50% op een complete bril
€ 39,00
- 50% op een complete bril
€ 39,00
- 50% op een complete bril
€ 109,00
- 50% op een complete bril
€ 49,00

Kinderbrillen

Op zoek naar kinderbrillen? Natuurlijk kun je de nieuwste kinderbrillen online vinden. Een bril voor een kind moet niet alleen praktisch zijn, maar ook leuk. Het is immers belangrijk dat onze jonge avonturier zijn of haar bril met plezier draagt. 

In ons aanbod vind je leuke kinderbrillen en stoere kinderbrillen voor jongens en meiden. Wanneer een kind ouder wordt, zal hij of zij ook meer eisen gaan stellen. Daarom vind je bij ons ook tienerbrillen. Bekijk onze tips bij het uitkiezen van een kinderbril. 

Meisjes brillen

Een goed zicht is iets om dankbaar voor te zijn, maar het is helaas niet vanzelfsprekend. Soms moet de natuur een beetje worden geholpen en een moderne bril is daar ideaal voor. 

Meisjes met bril hoeven zich geen zorgen te maken. Er zijn veel leuke meisjes brillen in ons assortiment. 

Brillen voor meisjes hebben een montuur dat het gezicht flatteert en past bij de haarkleur. Kinderbrillen voor meisjes zijn helemaal ontworpen op basis van het huidige modebeeld.

 

Jongens brillen

Op zoek naar een trendy jongens bril met een stoer tintje? In ons aanbod vind je veel verschillende brillen voor jongens. Bij alle modellen is erop gelet dat deze comfortabel, maar ook stevig zitten. 

Daardoor kunnen de jongens heerlijk rennen en ravotten, zonder dat ze zich steeds realiseren dat zij een bril dragen. 

Bovendien zijn kinderbrillen voor jongens zo ontworpen, dat zij die niet snel zullen verliezen. Brillen voor jongens zijn beschikbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Natuurlijk vind je ook allerlei bekende merken in het aanbod.

 

Merken kinderbrillen

Het aanbod in kinderbrillen is erg groot. Natuurlijk zijn er kinderbrillen van grote merken. Er zijn ook bijzondere merken, zoals Hello Kitty, Raizzed of Playmobil,  die speciaal voor kinderen zijn gemaakt. Misschien wil jij jouw kind een plezier doen met een bril uit deze speciale collectie. 

Zowel voor jongens als meisjes is al altijd een merkbril beschikbaar die zij leuk vinden en die kwaliteit biedt. Stoer voor de jongens en elegant voor de dametjes in de dop.

 

Kinderbrillen op sterkte

Soms kan het zijn dat kinderen last krijgen van hun ogen. Ze kunnen niet scherp meer in de verte kijken of hebben juist moeite met beeld van dichtbij. Hier kunnen klachten uit voortkomen, zoals duizeligheid of hoofdpijn. 

Dan is een kinderbril op sterkte noodzakelijk. Met een kinderbril op sterkte wordt het probleem vaak meteen opgelost. Zo'n bril hoeft niet duur te zijn. In ons assortiment vind je moeiteloos een goedkope kinderbril op sterkte. 

Beoefent jouw kind een bepaalde sport of is hij of zij heel veel in beweging? Kijk dan ook eens naar een sportbril op sterkte voor kinderen of een kinderzonnebril. Weet je niet precies wat de sterkte van je kind is? Maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting. Onze deskundige opticiens helpen je met alle liefde.

 

Leuke kinderbrillen

De meeste kinderen zullen niet blij zijn wanneer ze de boodschap te horen krijgen dat ze een bril moeten dragen. Dan is het voor de ouders prettig om te weten dat er leuke brillen voor kinderen te koop zijn. 

Ga voor de leukste kinderbrillen, omdat je kinderen die vaker zullen dragen. Kinderbrillen kopen is een kwestie van keuzes maken en de kinderen hierin betrekken.

 

Kinderbrillen online passen

Weinig kinderen vinden het leuk om naar de opticien te gaan om een bril aan te meten. Wanneer je een goede bril nodig hebt en de eventuele sterkte al weet, dan kun je natuurlijk gewoon online een kinderbril kopen. 

Online kinderbrillen passen is voor de kleine prins of prinses natuurlijk veel leuker met je eigen foto bij Hans Anders. Het kind is dan namelijk in een vertrouwde omgeving en kan in zijn of haar eigen tempo kinderbrillen passen. 

Kinderbrillen online passen gaat met behulp van een webcam of foto waarbij de bril dan op het gezicht wordt geplaatst. Zo kun je precies zien of dit model bij de vorm van het gezicht past.


Goedkope kinderbrillen

Kinderen zijn nu eenmaal speels en daardoor is de kans aanwezig dat een bril regelmatig sneuvelt of vergeten wordt. Als je dat als ouder beseft, is het gewoon verstandig om te kiezen voor goedkope kinderbrillen op sterkte. 

In ons assortiment tref je goedkope kinderbrillen die kwaliteit bieden voor een scherpe prijs. Kijk gerust bij ons rond, want wij bieden je een grote keuze in goedkope kinderbrillen online. Makkelijk en voordelig, dat is wat wij kunnen beloven. Bekijk onze acties


Kinderbril kopen

Wil je kinderbrillen online kopen, zodat je niet meer naar de winkel hoeft met een tegenstribbelend kind? Of gewoon omdat je dan veel meer rust en tijd kunt nemen voor het uitzoeken van een bril? 

Een kinderbril online kopen gaat bij ons heel gemakkelijk. Doordat er ook online gepast kan worden, weet je zeker of een bril wel of niet staat. Niets makkelijker dan een kinderbril online bestellen!