Horen zoals het hoort

Afspraak gratis hoortest

Hulp bij declareren

Breed assortiment

Maximale hoortoestelvergoeding

Scherpe tarieven

Vind uw winkel

Altijd een winkel in de buurt!
Winkelzoeker

Gratis hoortest

Maak een afspraak
Afspraakplanner

Gratis proefperiode

Service en garantie

5 jaar service en garantie

Topkwaliteit

120 winkels

Maak kans op musical concertkaarten

Maak nu kans op 1 van de 50 arrangementen voor Musicals in Concert - Live on Tour!

Houdt u ook van musicals? Geniet dan van Musicals in Concert - Live on Tour in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Wat u moet doen? Laat voor 3 december 2016 gratis uw gehoor testen en maak kans op 1 van de 50 luxe arrangementen voor 2 personen. 

Meer informatie Afspraak hoortest
Afspraak hoortest

Voordelen

Houdt u ook zo van uw gehoor? Wij bij Hans Anders ook. Daarom bieden wij u een groot assortiment met de beste hoortoestellen, hoorhulpmiddelen en gehoorbescherming van uitstekende leveranciers aan. Om ervoor te zorgen dat u alles goed hoort en goed kunt blijven horen, nu en in de toekomst.
 

Bekijk hier de voordelen

 


Check hier uw zorgvergoeding

Hans Anders heeft jarenlange ervaring in horen en hoortoestellen en heeft als enige audicien in 2016 een contract met alle zorgverzekeraars. Daardoor krijgt u altijd maximale zorgvergoeding. Wilt u weten hoeveel? Selecteer hier uw verzekeraar en bekijk de eigen bijdrage per categorie. 

Check uw vergoeding

Samenwerking verzekeraars

Volop keuze

Gediplomeerd

Handige hoorhulpmiddelen

Kent u dat … u wilt de volumeknop van uw radio of televisie iets hoger zetten om het programma goed te kunnen verstaan, terwijl de mensen in uw omgeving het geluid dan te hard vinden? Of draagt u een hoortoestel waardoor de tv niet meer zo hard hoeft, maar wil uw partner wel graag de volumeknop omhoog zetten? Daarvoor zijn diverse oplossingen. 

Hans Anders heeft naast hoortoestellen ook een uitgebreid pallet aan handige hoorhulpmiddelen in het assortiment, die in dit soort situaties extra luistergemak kunnen bieden. En mooi meegenomen… de hoorhulpmiddelen zijn na vergoeding van uw zorgverzekeraar gratis of heel voordelig.

Alle batterijen op een rij Hoorhulpmiddelen en accessoires

Verschillende typen hoortoestellen

Er zijn verschillende typen hoortoestellen. Welk type voor u het meest geschikt is, hangt af van uw eigen voorkeur en de aard van uw gehoorverlies. Hans Anders werkt samen met verschillende leveranciers om zo een optimaal assortiment voor u te kunnen samenstellen.

Wist u bijvoorbeeld dat er een hoortoestel is dat verbinding maakt met uw iPhone of iPad (Halo, Made for iPhone)? En tegenwoordig bieden wij zelfs een oplossing aan die volledig onzichtbaar is en middels een App bediend wordt (Soundlens2).

Meer weten? 

Lees hier verder

Meest gekocht

hoorhulpmiddelen en batterijen

Meld je aan en mis geen voordeel!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen in je mailbox

Aanmelden