Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Reeds in prijs verlaagd
- 50% op een complete bril
Reeds in prijs verlaagd
Reeds in prijs verlaagd
- 50% op een complete bril
Reeds in prijs verlaagd

Het Amerikaanse merk Calvin Klein werd in 1968 in Manhattan opgericht door de ontwerper Calvin Klein, samen met zakenman Barry Schwartz. Sinds die tijd is Calvin Klein uitgegroeid tot een echt wereldmerk. Het CK-logo staat sinds jaar en dag voor kwaliteit, sportiviteit en een aantrekkelijke vorm van nonchalance. In het vrijetijds label Calvin Klein Jeans vind je naast inspirerende kledinglijnen ook leuke Calvin Klein Jeans brillen. Zowel aan vormgeving als aan optische kwaliteit besteedt Calvin Klein veel aandacht. Je kunt je Calvin Klein brillen online aanschaffen of fysiek, bij de een van de Hans Anders opticiens bij jou in de buurt.

Liefhebbers van Calvin Klein Jeans zijn vooral mensen met een actieve levensstijl. Ze zijn of voelen zich jong en gaan voor ‘mooie eenvoud’. De basic maar altijd elegante ontwerpen van Calvin Klein Jeans worden gedragen door vele beroemdheden, onder wie Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock en Julia Roberts.

Calvin Klein Jeans brillen voor dames

Als je kijkt naar Calvin Klein brillen voor vrouwen, zie je uiteenlopende modellen. Het maakt dus niet uit welke vorm je gezicht heeft. In het assortiment van Calvin Klein Jeans vind je altijd een leuke Calvin Klein Jeans bril die je gezicht net even iets stralender en vrouwelijker maakt. Elk jaar zie je nieuwe Calvin Klein brillen voor dames in modieuze tinten en vormen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor Calvin Klein Jeans brillen voor vrouwen met een klassieke en meer tijdloze vormgeving.

 

Calvin Klein Jeans brillen voor heren

Calvin Klein brillen voor heren hebben vaak een klassieke vormgeving die gemakkelijk te combineren zijn met een chique en formele outfit, maar ook in je vrije tijd goed tot hun recht komen. Ze combineren met name perfect met strakke jeans, een goed gesneden dress shirt of een comfortabel T-shirt. Calvin Klein Jeans brillen voor mannen hebben een stoere en vooral onafhankelijke uitstraling, die bij veel mannen zeer goed past. Heren die gaan voor kwaliteit, maken met Calvin Klein Jeans een goede keuze. De optische kwaliteit, ook al heb je geen visuscorrectie nodig, merk je beslist na een dag achter het stuur. Je ogen voelen gegarandeerd niet vermoeid aan.

 

Calvin Klein Jeans brillen op sterkte

De mooie Calvin Klein Jeans brillen kun je kopen met glazen zonder sterkte. Je kunt uiteraard ook kiezen voor Calvin Klein Jeans brillen op sterkte. Juist dan profiteer je van de zeer goede kwaliteit glazen waar dit merk bekend om staat. Weet je niet precies wat jouw sterkte is? Kom dan langs voor een gratis oogmeting!

 

Calvin Klein Jeans brillen aanbieding

Als je modebewust bent en graag het nieuwste van het nieuwste draagt, kijk je uiteraard in de Calvin Klein brillen van de nieuwe collectie. Bij Hans Anders vind je Calvin Klein brillen altijd tegen de scherpste prijzen.

 

Calvin Klein Jeans brillen kopen

Ga je een Calvin Klein jeans bril kopen, dan kies je voor kwaliteit en stijl. Bij Hans Anders heb je de mogelijkheid om een recente foto te uploaden en vervolgens in korte tijd veel Calvin Klein Jeans brillen monturen virtueel te passen. Dit gebruiksgemak trekt velen. Binnen een uur heb je alle mogelijke monturen vergeleken, zodat je in alle vertrouwen ook online de best passende Calvin Klein Jeans bril bestellen kunt.

Calvin Klein brilmonturen zijn bij Hans Anders te koop vanaf  99 euro per montuur. De montuurcollectie van Calvin is online te bekijken, en te bestellen als enkelvoudige bril. Je bent natuurlijk ook welkom bij een van onze opticiens om de collectie te bekijken en te passen.