Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Hilversum

Adres

Langestraat 128
Hilversum, 1211 HC

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Hilversum

Koopzondag: iedere eerste en laatste zondag van de maand van 12:00 – 17:00 uur geopend.

Welkom bij Hans Anders Hilversum. Onze prachtige winkel met gezellige ambiance bevindt zich in het centrum van Hilversum aan de Langestraat op nummer 128. Parkeren kan in parkeergarage Gooische Brink aan de Brinkweg.

Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe bril, lenzen of hoortoestellen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze. Zo vind je gegarandeerd een montuur naar jouw smaak. Benieuwd wat je sterkte is? Maak dan online een afspraak met onze gediplomeerde opticien.

Hetzelfde geldt voor lenzen. Onze deskundige contactlensspecialist adviseert je graag met betrekking tot het dragen van lenzen. Voor hoortoestellen ben je hier ook aan het juiste adres. Je kunt rekenen op de beste zorg voor je gehoor.

Kortom, met een team van deskundige opticiens en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.