Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen

Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Baarn

Adres

Laanstraat 27
Baarn, 3743 BA

Openingstijden

maandag gesloten dinsdag 09:30 - 17:30 woensdag 09:30 - 17:30 donderdag 09:30 - 17:30 vrijdag 09:30 - 17:30 zaterdag 09:30 - 17:00 zondag gesloten Pakjesavond 05.12: 17.00 uur gesloten, Kerstavond 24.12: Gesloten, Eerste kerstdag 25.12: Gesloten, Tweede kerstdag 26.12: Gesloten, Oudjaarsavond 31.12 Gesloten, Nieuwjaarsdag 01.01: Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Baarn

Dit filiaal van Hans Anders vind je in de Laanstraat in Baarn, schuin tegenover textiel super ZEEMAN en viswinkel ’t Vrolijke visje’. In de directe omgeving van de winkel is weinig parkeerplaats. Als je met het openbaar vervoer komt is het vanaf treinstation van Baarn nog ongeveer tien minuten lopen tot aan de winkel.

Binnen in de winkel tref je de brillen en contactlenzen uit het assortiment van Hans Anders aan. Zowel merkbrillen, van merken als Tommy Hilfiger, DKNY en Pierre Cardin, als de brillen van het huismerk van Hans Anders. Daarnaast is deze winkel een servicepunt voor mensen met een hoortoestel. Zij kunnen in de winkel terecht voor vragen en advies bij onze deskundige medewerkers.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het winkelteam van Hans Anders Baarn hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten!