Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Amersfoort

Adres

Emiclaerhof 382
Amersfoort, 3823 EV

Openingstijden

maandag 13:00 - 17:30
Enkel audio
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 18:00 18:00 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Amersfoort

Koopzondag: eerste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

De winkel van Hans Anders in de Emiclaerhof te Amersfoort, is één van de twee winkels van Hans Anders in Amersfoort. Het filiaal is gevestigd naast eetwinkel ‘Lekkerrr’. De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren in de parkeergarage van het winkelcentrum. Dit is geheel kosteloos. Ook met de bus kun je de winkel gemakkelijk bereiken; Halte ‘Stapelgang’ bij Emiclaer ligt op loopafstand van de winkel.

Wanneer je de winkel binnenstapt, valt direct op dat door de ruime indeling er een groot assortiment monturen aanwezig is. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Naast de brillen kun je ook voor zonnebrillen en contactlenzen in deze winkel terecht. Een afspraak met de contactlensspecialist, kun je via deze pagina maken.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting of lenscontrole.

Het team van Hans Anders Emiclaer begroet je graag in de winkel.