Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Amersfoort

Adres

Langestraat 89
Amersfoort, 3811 AD

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Amersfoort

In de Langestraat te Amersfoort, vind je onze winkel tussen de Xenos en Van Os mode. De winkel is prima bereikbaar met de auto, waarvoor bovendien voldoende parkeergelegenheid is rondom de winkel.

In deze winkel ben je aan het juiste adres voor brillen en contactlenzen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is er in de winkel een contactlensspecialist aanwezig. Deze is gespecialiseerd in het geven van adviezen met betrekking tot het dragen van lenzen. Voor een afspraak kun je contact opnemen via deze pagina op onze website.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Tot snel, bij Hans Anders Amersfoort Langestraat!