Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Houten

Adres

Het Rond 152
Houten, 3995 DP

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 20:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Houten

Koopzondag: iedere laatste zondag van de maand geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Welkom bij Hans Anders Houten. Je vindt onze winkel aan Het Rond 152. Vlakbij het NS station van Houten en dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

In het gezellige winkelcentrum 'Het Rond' is er genoeg te zien. We zijn dan ook blij je hier te mogen ontvangen. In onze winkel kan je terecht voor brillen en contactlenzen. Onze opticien helpt je graag met het verrichten van een oogmeting en bij het uitzoeken van jouw nieuwe bril. De contactlensspecialist kan jou alles vertellen over het dragen van lenzen. Maak vooraf een afspraak met de opticien voor een oogmeting, of met de lensspecialist voor hulp bij lenzen, zodat we alle tijd voor je hebben.

Start je oriëntatie alvast op de website. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Pas de monturen alvast in de virtuele paskamerof laat je favorieten naar de winkel sturen. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor een oogmeting of een lenscontrole.

Graag tot ziens bij Hans Anders Houten!