Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen

Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Leerdam

Adres

Fonteinstraat 13C
Leerdam, 4141 CE

Openingstijden

maandag gesloten dinsdag 09:00 - 17:30 woensdag 09:00 - 17:30 donderdag 09:00 - 17:30 vrijdag 09:00 - 17:30 17:30 - 19:00 zaterdag 09:00 - 17:00 zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Leerdam

Dit filiaal van Hans Anders is gevestigd in Leerdam,ook wel bekend als de ‘glasstad’ van Nederland. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer reizen; NS-station Leerdam bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van de winkel.

Uiteraard kun je bij ons terecht voor een ruime keus uit onze eigen collectie monturen en merk monturen. Tevens is er twee dagen in de week een contactlensspecialist in de winkel aanwezig waarmee je een afspraak kunt maken via deze pagina. Daarnaast is deze vestiging StAr-gecertificeerd. Dit houdt in dat er in de winkel een gediplomeerde audicien aanwezig is. Je kunt met al je vragen over je hoortoestel bij deze specialist terecht. Maak daarvoor een afspraak via 088-2745536 (lokaal tarief).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen,zonnebrillen,hoortoestellen,gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Leerdam heet je van harte welkom in de winkel.