Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Culemborg

Adres

Markt 29
Culemborg, 4101 BW

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 17:30
woensdag 09:30 - 17:30
donderdag 09:30 - 17:30
vrijdag gesloten
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Culemborg

Dit filiaal van Hans Anders vind je aan de markt 29, te Culemborg. Met de auto is de winkel goed bereikbaar. Je kunt parkeren bij ‘Het Hof’, op ongeveer twee minuten loopafstand van de winkel. Als je met het openbaar vervoer komt, houd er dan rekening mee dat je het laatste stuk moet lopen.

In deze winkel ben je welkom voor contactlenzen en monturen uit het assortiment van Hans Anders. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is deze winkel een servicepunt voor hoortoestellen. Dit houdt in dat je met vragen of problemen omtrent je hoortoestel in deze winkel terecht kunt bij ons deskundig winkelteam. Ook kun je in deze winkel terecht voor een afspraak met een contactlensspecialist. Deze is gespecialiseerd in het aanmeten, controleren en adviseren van contactlenzen. Het maken van een afspraak kun jehier doen.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Tot ziens, bij Hans Anders Culemborg!