Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Leusden

Adres

De Grutterij 3
Leusden, 3831 NE

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Leusden

De winkel van Hans Anders in Leusden, vind je in winkelcentrum Hamershof bij het watervalletje, tegenover de Etos. De winkel is zeer goed bereikbaar met zowel de fiets als de auto. Je kunt je auto op 100 meter afstand van de winkel gratis parkeren in de parkeergarage aan de Smidse. Ook met het openbaar vervoer is de winkel goed bereikbaar, de bushalte ligt op 5 minuten loopafstand van de winkel.

In dit filiaal kun je terecht voor alle soorten brillen en lenzen uit de collectie van Hans Anders. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Ook is er in deze winkel een contactlensspecialist. Een afspraak hiervoor is eenvoudig te maken via deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Hamerhof hoopt je snel in de winkel te mogen begroeten voor een deskundig advies op maat!