Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Siliconen Hydrogel lenzen

Siliconen hydrogel lenzen zijn zachte contactlenzen die gemaakt zijn van speciaal materiaal, dat 4 keer meer zuurstof doorlaat dan normale zachte contactlenzen. Daardoor voelen de lenzen heel comfortabel aan.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Avaira

Avaira

€ 24,50

Siliconen hydrogel daglenzen en maandlenzen

Er zijn zowel maandlenzen als daglenzen verkrijgbaar van het materiaal siliconen hydrogel. Ze laten veel meer zuurstof naar het hoornvlies door dan gewone zachte lenzen en dat is veel gezonder en comfortabeler voor je ogen. Je hebt minder snel last van droge ogen en kunt ze daardoor de hele dag zonder problemen dragen. Ze zijn perfect om te dragen achter de computer of tijdens het sporten. Siliconen hydrogel daglenzen en maandlenzen bevatten minder water en drogen dus niet uit.

Siliconen hydrogel lenzen met cilinder

Lenzen met een cilinder, ook wel torische lenzen genoemd, zijn ook verkrijgbaar in siliconen hydrogel. Zo kun je ook profiteren van de voordelen die siliconen hydrogel lenzen bieden als je een cilinderafwijking hebt.

Goedkope siliconen hydrogel lenzen kopen

Goedkope siliconen hydrogel lenzen kun je kopen in de winkel of online. Ze zijn er al vanaf 6,25 per maand (per oog) en daglenzen zijn verkrijgbaar vanaf 0,63 per dag (per oog).Als je siliconen hydrogel lenzen online wilt bestellen, dan worden ze thuis geleverd of kun je ze bij een winkel afhalen. Maar als je liever nog even langs een deskundige lensspecialist wilt om je ogen te laten controleren of advies in te winnen over de beste lenzen voor jouw ogen, dan kun je ook heel eenvoudig online een afspraak inplannen.