Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Siliconen Hydrogel lenzen

Siliconen hydrogel lenzen zijn zachte contactlenzen die gemaakt zijn van speciaal materiaal, dat 4 keer meer zuurstof doorlaat dan normale zachte contactlenzen. Daardoor voelen de lenzen heel comfortabel aan.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Avaira

Avaira

€ 24,50

Siliconen Hydrogel contactlenzen zijn geavanceerde zachte lenzen, die meer zuurstof door de lens naar het hoornvlies laten gaan dan gewone zachte contactlenzen. Siliconen Hydrogel lenzen maken zelfs tot vijf keer meer zuurstof mogelijk om het hoornvlies te bereiken dan normale hydrogel lenzen. Siliconen hydrogel en normale hydrogel lenzen zijn beide gemaakt van plastic, dat hard is als het droog is, maar gemakkelijk water absorbeert, en zacht en gelachtig wordt als het gehydrateerd is.

Alle contactlenzen verminderen de hoeveelheid zuurstof die tot op zekere hoogte het vooroppervlak van het oog bereikt. Wanneer de zuurstoftoevoer van het hoornvlies aanzienlijk wordt verminderd - een aandoening die hypoxie wordt genoemd - kunnen een aantal problemen zoals rode ogen, zwelling van het hoornvlies, wazig zien en oogongemakken optreden. Hypoxie kan ook het risico van contactlensdragers op een aantal ooginfecties verhogen. Met de Siliconen Hydrogel lenzen voorkom je deze problemen.

Siliconen Hydrogel daglenzen

Oogzorgprofessionals schrijven steeds vaker Siliconen Hydrogel daglenzen voor. Zij stellen dat deze geavanceerde Siliconen daglenzen gemaakt zijn van het gezondste contactlensmateriaal. Siliconen Hydrogel daglenzen worden dan ook sterk aangeraden aan patiënten die gezonde ogen beschouwen als onderdeel van een gezonde levensstijl. De hoge zuurstoftransmissie van de Siliconen daglenzen elimineren hypoxie-gerelateerde gevolgen. In een analyse van eerder uitgevoerde klinische onderzoeken bleken deze contactlenzen trouwens net zo comfortabel te zijn als andere typen daglenzen. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens onze normale daglenzen.

Siliconen Hydrogel maandlenzen

De Siliconen Hydrogel maandlenzen met een asferisch ontwerp maken flexibele gebruikstijden mogelijk. Ze zijn geschikt voor overdag of langer, gedurende maximaal 30 achtereenvolgende periodes van 24 uur. Flexibele gebruikstijden zijn mogelijk dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en een speciaal oppervlak- en randproces, dat oogdruppelresistentie helpt af te weren. Raadpleeg een optometrist of oogarts voor het bepalen van de gebruiksduur en de zorg die voor jou geschikt is. Bekijk hier al onze andere maandlenzen.

Siliconen Hydrogel lenzen met cilinder

Een van onze deskundige opticiens geeft op je contactlensdoos of op de blisterverpakkingen die jouw contactlenzen bevatten de gegevens aan, die betrekking hebben op onder meer je sterkte. Een geschreven recept bevat meestal de volgende specificaties: basiscurve, diameter, kracht (of bol) en vervolgens aanvullende cijfers voor cilinder en as, als je astigmatisme hebt. Dat betekent dat je de Siliconen Hydrogel lenzen met cilinder, ook wel torische lenzen genoemd, moet gebruiken. Als je een cilinderafwijking hebt, kun je dus ook gewoon profiteren van de voordelen die Siliconen lenzen met cilinder bieden.

Goedkope Siliconen Hydrogel lenzen

Goedkope Siliconen Hydrogel lenzen zijn in de winkel of online te bestellen bij Hans Anders. Dat geldt zowel voor dag- als maandlenzen. Wie goedkope Siliconen Hydrogel lenzen online zou willen bestellen, kan die thuis geleverd krijgen. Afhalen bij een van onze opticiens is ook mogelijk. Online een afspraak maken om je ogen door een deskundige lensspecialist te laten controleren of voor advies over de beste contactlenzen voor jouw ogen, is natuurlijk ook heel goed mogelijk.

Siliconen Hydrogel lenzen kopen

De verbeterde zuurstofdoorlaatbaarheid van Siliconen Hydrogel contactlenzen maakt dat ze hypoxieproblemen kunnen voorkomen. Siliconen lenzen kopen stelt je in staat ook gebruik te maken van de voordelen die deze type lenzen biedt. Ze zijn er al vanaf 6,25 per maand (per oog) en daglenzen zijn verkrijgbaar vanaf 0,63 per dag (per oog). Siliconen lenzen bestellen kan online makkelijk en snel. Bestel ze vandaag nog!