Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Siliconen Hydrogel lenzen

Siliconen hydrogel lenzen zijn zachte contactlenzen gemaakt van speciaal materiaal, dat 4 keer meer zuurstof doorlaat dan normale zachte contactlenzen. Daardoor voelen de lenzen heel comfortabel aan en kunnen ze van vroeg tot laat gedragen worden.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Avaira

Avaira

€ 24,50

De voordelen  van siliconen hydrogel lenzen

Siliconen hydrogel contactlenzen zijn dunner en flexibeler dan normale, traditionele zachte contactlenzen. Ze laten veel meer zuurstof naar het hoornvlies door dan gewone zachte lenzen en dat is veel gezonder en comfortabeler voor je ogen. Je hebt minder snel last van droge ogen en kunt ze daardoor de hele dag zonder problemen dragen. Ze zijn perfect om te dragen achter de computer of tijdens het sporten. Siliconen hydrogel lenzen bevatten ze minder water en drogen dus niet uit.

Keuze uit verschillende soorten siliconen hydrogel lenzen

Bij Hans Anders heb je volop keuze uit verschillende soorten siliconen hydrogel contactlenzen. Er zijn enkelvoudige en multifocale daglenzen en maandlenzen verkrijgbaar, zowel van onze eigen betaalbare merk Easy Wear als van bekende merken zoals Air Optix of Acuvue.

Siliconen hydrogel lenzen bij Hans Anders kopen

Siliconen hydrogel contactlenzen  kun je bij Hans Anders gemakkelijk online en in de winkels bestellen. Easy Wear maandlenzen zijn er er al vanaf 6,25 per maand (per oog) en daglenzen zijn verkrijgbaar vanaf 0,63 per dag (per oog). Ook kun je kiezen voor het Lens Totaal Plan, waarmee je gemakkelijk en voordelig je lenzen (en/of vloeistof) bij elkaar spaart. Wil je je ogen laten controleren of advies over de contactlenzen die het beste bij jou en je ogen passen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een deskundige lenzenspecialist in de buurt. Ook als je vragen hebt over je lenzen of een extra controle nodig hebt, ben je altijd welkom bij onze specialist.