Studentenkorting op lenzen

Probeer lenzen van Hans extra voordelig met studentenkorting.

Studentenkorting.nl Student Beans

Jij ziet graag alles scherp. Van het collegebord tot recente bierprijzen bij je lokale kroeg. Dan zijn lenzen van topkwaliteit wat je nodig hebt. Die lekker zitten en goed zijn voor je ogen. Hans kan je daar natuurlijk bij helpen. Met het grootste assortiment in lenzen, voor een prijs die echt Anders is. Zo kun jij voordelig lenzen proberen!

De prijzen van Hans zijn niet zomaar scherp, Hans is on a mission. Om goed zien bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. Speciaal voor studenten vind je daarom een extra straffe korting.

studentenkorting lenzen Hans AndersStudentenkorting.nl

Studentenkorting.nl heeft veel mooie kortingen, speciaal voor studenten. Het studentenleven is al duur genoeg. Via hun website en app kun je snel en makkelijk interessante aanbiedingen en de beste online deals vinden. Zo kun jij snel veel geld besparen!

Om van deze te gekke aanbieding te profiteren, hoef je alleen je studentenstatus te verifiëren via Studentenkorting.nl. Dan ontvang je een persoonlijke kortingscode. Die voer je in bij het online bestellen en bam, daar is je korting!

Student Beans

Ook via Student Beans kun je maximaal van deze korting profiteren. Student Beans bestaat al sinds 2005 en komt oorspronkelijk uit Engeland. Zij helpen je te besparen op wat je nodig hebt, zodat jij je kunt focussen op jezelf en meer geld aan je toekomst kunt besteden.

Via hun website en app geven ze je toegang tot een wereld van exclusieve studentenkortingen bij veel winkels. Registreer je met je studentenmail of een ander bewijs en haal bij Student Beans jouw unieke kortingscode op.

Welk lenzen kies je dan?

Iedereen is anders. En ook ieder oog is anders. Bij Hans vind je veel verschillende soorten contactlenzen. Er zijn lenzen die je één dag kunt dragen, twee weken of een maand. 

Voor mensen die vaak last hebben van droge ogen zijn er lenzen die gemaakt zijn van siliconen hydrogel. Deze laten meer zuurstof door, waardoor je ogen minder droog aanvoelen. Wat de Easy Wear lenzen van Hans uniek maakt? Vooral dat ze van dezelfde kwaliteit zijn als lenzen van andere A-merken, maar dan voor een scherpere prijs.

Van daglenzen tot maandlenzen, met en zonder cilinder of zelfs multifocale lenzen. Elk type heeft zijn eigen voordelen. Bij Hans vind je ze allemaal! Ontdek online welke lenzen bij jouw wensen passen. Of kom langs in een van onze winkels voor gratis advies. 

Koop ook lenzenvloeistof online 

Als je week- of maandlenzen draagt, is het belangrijk om je lenzen 's nachts in lenzenvloeistof te bewaren in een speciale lenzenhouder. Ons eigen merk, Easy Wear, heeft al lenzenvloeistof vanaf 4,50 per flesje. 

30% korting voor studenten

Als je niet zeker weet welke lenzenvloeistof het beste bij jouw lenzen past, of als je andere vragen hebt over contactlenzen, zoals het in- en uitdoen ervan, staan onze lenzenspecialisten klaar om je van advies te voorzien. 

30% korting voor studenten

Altijd korting met het Lens Totaal Plan

Wil je profiteren van blijvende korting op je lenzen en lenzenvloeistof, nog bovenop onze lage prijzen? Kies dan voor het Lens Totaal Plan, een lenzenabonnement met extra veel voordeel. Zo zit je nooit meer zonder lenzen, voor een klein bedrag per maand!

Altijd korting met het Lens Totaal Plan

De voordelen van het Lens Totaal Plan

  • Altijd 10% voordeliger
  • Automatisch gratis thuisbezorgd
  • Geen grote uitgave in 1x
  • Op elk moment opzegbaar
Kies je lenzen en meld je gelijk aan

Meest gelezen advies over lenzen