Benieuwd naar je sterkte?

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Brillen passen

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online of laat gratis 1 tot 4 monturen naar de dichtstbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Deze actie geldt t/m 15 januari 2023.

Lees de actievoorwaarden

2e en 3e bril gratis

Bij aankoop van een complete bril, is de 2e complete bril gratis met exact dezelfde glazen en glasopties als de 1e bril. Als 2e bril kun je kiezen voor een montuur uit dezelfde of een lagere prijsklasse als de 1e bril. Bij prijsverschil is de goedkoopste complete bril gratis. Bij aankoop van 2 Ray-Ban® monturen betaal je 30,- extra voor het 2e Ray-Ban® montuur. De 1e en 2e bril zijn voor 1 persoon, de 3e bril kan met een waardebon ook aan iemand anders gegeven worden. De gratis 3e bril is een enkelvoudige bril op sterkte met een eigenmerkmontuur en index 1.5 glazen zonder kraswerende laag en ontspiegeling.


Geef de 3e bril aan iemand anders

Deze waardebon voor de 3e bril is 2 maanden na afgifte geldig in alle Hans Anders winkels in Nederland (excl.de webshop). De bon is overdraagbaar. Met de waardebon kun je kiezen uit een montuur van Hans Anders met kunststof enkelvoudige glazen zonder kraswerende laag en ontspiegeling. Gebruik je deze bril elke dag, dan adviseren we kraswerende en ontspiegelde glazen, hiervoor betaal je een speciale prijs van 50,- voor enkelvoudige glazen, 100,- voor Varifocus Basic-glazen, 160,- voor Varifocus Traditional-glazen, 220,- voor Varifocus-Excellent glazen en 290,- voor Varifocus Individual-glazen. Allemaal met glazen in standaarddikte (index 1.5). Een merkmontuur, dunnere glazen en andere glasopties zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar. De waardebon is niet geldig in combinatie met andere acties en/of voordeelregelingen en niet inwisselbaar voor contanten. Bij besteding van een lager bedrag, wordt er geen restitutie verleend.


Bovengenoemde actie is geldig in alle Nederlandse Hans Anders winkels tot en met 15 januari 2023. De actie geldt niet op hansanders.nl, niet voor eerder bestelde brillen, merkglazen, veiligheidsglazen en in combinatie met voordeelregelingen en andere acties.


Bij een aantal aanvullende polissen van de zorgverzekeraars Menzis en Zilveren Kruis heb je recht op 1 basis of uitgebreide bril zonder bijbetalen. Je krijgt dan van ons een speciale korting over onze reguliere prijzen. Het is niet mogelijk om deze korting te combineren met andere acties en voordeelregelingen van Hans Anders. Check bij jouw zorgverzekeraar of in onze zorgcalculator op welke bril je recht hebt. Wil je toch liever van deze actie profiteren, informeer dan in de winkel naar de mogelijkheden.